![]() |
Is-18-mda
9 Attachment(s)
Mam gandit sa ma "laud" si eu cu dacia mea!
Fabricatie `97,cat de cat ingrijita de fostul proprietar(mosmiu)..in posesia mea de 3 luni!Nu prea mam putut bucura de ea pt ca inca nam luat carnetu..:oops: ! Astept cateva sfaturi.. Poze: |
Re: Is-18-mda
Pana acum iam facut cateva mici imbunatatiri:
-mp3 kenwood -poxe pioneer -inchidere+alarma:lol: |
ai inceput bine ;)
|
pt unii nu prea e nimic interesant......
|
Quote:
|
cam toti bagati bani in cd playere si boxe, de ce nu bagati si voi in suspensii mai bune si in motor. Eu personal astea l-as numi imbunatatiri nu linia audio:!:
acum fiecare cum vrea si stie mai bine;) |
Quote:
Zilele astea urmeaza pregatirea pt ITP:rolleyes2 |
Se vede k masina a fost foarte bine intretinuta.Sa o stapanesti sanatos si bafta la tunat.P.S. obisnuieste-te sa ti se spuna lucruri rele despre masina k e la moda pe aici sa fii agresiv.
|
sa o stapanesti sanatos .. .sa te bucuri de ea .... hai k se poate si mai mult
|
bafta cu , carnertu
|
Bravo :clap:
E un inceput in toate pana acum esti OK Asteptam si alte noutati, apropo masinutza e bine ingrijita sa ai grija si parte de ea Bafta si bun venit in universul nostru. |
Felicitari pt achizitie. Ai inceput foarte bine dupa mine. Si eu, tot la fel am inceput. Ai tu timp sa iti modifici motorul, suspensiile si alea alea. Momentan, nu cred ca are rost(motorul pt un incepator poate destule, iar pana te inveti sa ocolesti gropile, prinde bine o masina putin mai ridicata). Invata-te tu sa mergi cu ea (nu vreau sa sune naspa, chiar daca suna). Te sfatui pentru inceput sa faci ceva la plasticul ala dintre faruri(mor cand vad o masina care nu a fost izolata cum trebuie la vopsire). Da-i o vopsea neagra, curata-l de vopsea, schimba-l (e vre-o 8 lei parca, iar daca nu stii cum se schimba, iti explic cu cea mai mare placere, sau daca vrei, te si ajut, nu-i nici o problema).
Ca sa concluzionez, culoarea masinii tale mi se pare una dintre cele mai frumoase utilizate de dacia. Sa o stapanesti sanatos. |
pai vezi cine are dreptate
|
sper sa nu se intample si cu dacia asta cum sa intamplat cu multe ..au ajuns pline de tot feluu de chestii urate ..si lipite aiurea ..Kitch ....tu sa nu faci asta ..mai bine o alsi mais simpla si cu gust ..e ea dacie si poate ca nu emrita cine stie ce ....dar ce sa ii afci unii nu au bani de alta masina si incearca sa se descurce si cu dacia ...chiar daca de multe ori sunt luati in deradere .....ceao ..spor la teraba ..
|
Foarte ingrijita masina.
Ai grija sa nu iti pui tot felul de jaganele pe ea, fa-o discreta ca asa da cel mai bine.BAFTA!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning