![]() |
UEX vs VIT
hai hai...cand cand cand? :D:D:D:D
Note - UEX ==>> bmw m5 5 litri v8 / 400 bhp,500 nM (la 6500 rpm) VIT ==>> Opel Vectra A 315 bhp 4x4 2 litri turbo, nu cunosc nM stiu doar ca are caii maximi la 7500 rpm (+ overboost) |
la plecare poate are ceva de spus si opelul...nu stiu la viteza mare nu prea cred..ca are sanse mari..am votat m5 pt ca stiu ca merge..destul de bine m5.. :) blazeyblaze sper ca de mine nai uitat? ne dam la vara... :wink:
|
din ce scrie aicea BMW ar trebuii sa castige pe 400m
era bine daca se specificau si greutatile aproximative ale masinilor |
M5 are 1850 kg
Vectra in jur de 1300 kg |
Catalin...cum sa uit de tine? :D
tocmai pe tine te astept cu draga inima :)))) si acum ca fapt divers....am vrut sa imi duc masina la G Power pentru un engine upgrade ===>> respectiv 600 bhp bi-kompressor evo 600 engine in fine toate bune si frumoase pana la pret necesar piese = 65.000 euro fara TVA montare = 12.650 euro fara TVA eh ce ziceti? |
si eu vreau multe blazeyblaze de la vrut pana la facut ....eu nu mai fac nimica la masina..daca tot nai ce face cu bani..de ce nu te arunci la m5 nou?
|
nu a zis nimeni ca sunt atat de nebun incat sa arunc banii aia pe asa ceva
momentan sunt foarte fericit cu ce am...astept sa treaca anul asta si poate ca o sa-mi iau ceva mai bun...nu stiu sigur...poate oricum chiar vreau sa ne alergam ....situatia e clara...de pe loc imi rupi mufa....nici nu se pune problema...poate doar sa plec eu incredibil de bine ceea ce nu cred...in fine....m-am mai jucat cu un rs4 de 480 bhp si din mers situatia era cam inversa...si crede-ma ca stia tipul sa o alerge...in fine...in definitiv vino sa ne alergam si sa ebm o bere :) |
lol de alergat sigur o sa ne alergam ce m5 ai cumva unu argintiu???ac schitzer? am vazut unu misto la spalatorie in bucuresti astas vara..si noapte se coxa pe magheru poate erai tu? :?: cu ce rs4 teai dat?in tara?lasa cel mai bine ii sa ne dam la vara si atunci vedem noi.. :lol: iar dupa mergem eventula la o bere dar fara alcol(daca nu pierd) :D
|
nu...ala argintiu e kewl rau....e al unui prieten...al meu e visiniu
in fine cert este ca lucrurile s-au schimbat putin in ceea ce priveste masina mea dar o sa stam de vorba in particular daca e :))) daca e lasa-mi in pm id-ul tau de messenger |
:D
|
Desi UEX este bunul meu amic cu pene...am votat cu VIT pt 400m pt ca pm -500kg si 4x4 dar pe 1000m cred ca m5-ul e serif
|
Atzi apucat sa va tragetzi?!? Suntem curiosi pacy! :D
|
Ii rupe capu' VIT-ul!!! M5 e victima sigura...
|
si eu tot pe vit merg
|
Dupa 'kestiile' de asta seara cu BUBul' [ https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8138 ] ... :roll: as cam paria pe VIT !
Da pe 400m...am vazut ce stil 'isi impune punctul de vedere' M5ul tau mai departe ! :twisted: :lol: :P |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning