![]() |
omega b 2.0
Opel Omega b 2.0, imatriculata ro, bine intretinut, mecanica f buna nu bate nu troncane, inchidere centralizata din telecomanda, scaune electrice, tapiterie plus, interior doua culori, abs , 2 x airbag, servo , oglinzi electrice si incalzite, vopsea originala in stare f buna, trapa mare electrica, imobilizator etc. totul functionabil pe ea. consum 8.5 l la suta cu proba.
Pret 1200 E, neg |
Re: omega b 2.0
14 Attachment(s)
poze cu masina
|
Masina arata bine, pare ok, insa pretul e dubios de mic. Cam asta e pretul uneia neinmatriculate...
Care e secretul ei? |
Nu e nici un secret, in primul rand sunt realist, totusi nu mai e o masina noua e din 95, ca am uitat sa precizez, si in a al doilea rand acum se plateste taxa de imatriculare pt toate (multumim dl poanta ca are grija de noi si se gandeste la binele nostru).
Mie mi se pare un pret ok, ca mi am facut un calcul, daca mai pun 1500 E o sa iau ceva dupa anul 2000. |
Respect maxim pentru gandirea celui ce vrea sa isi vanda aceasta masina. Totusi am intrat in anul 2013....pretul masinilor a scazut extrem de mult. Bravo, nota 10 pentru ultimul tau post.
Spor la vanzare ! |
ms pt apreciere
|
inca valabil
|
Ai PM de la mine.
Lasa si tu un nr. de telefon ;) |
0768726869 nr de contact