![]() |
Unde putem croma ?
Fratilor, vreau sa va intreb care stie pe unde se poate croma in tara asta ?
Ma refer sa te duci si sati cromeze nu ma refer la diverse fabrici care cromeaza clante si daca mergi la ei probabil iti rad in fata In general e vorba de componente de dimensiuni relativ mici (nu ma refer la genti) Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva !! |
Re: Unde putem croma ???
In Bucuresti, Coop. Metalocasnica, Str. Magura Vulturului nr. 45 sector 2 :)
~Nautilus |
si daca mai putea ajuta daca ai vreo notiune despre costuri nu de alta dar nu ma pot deplasa pana la bucuresti 700 km numa ca sa intreb ca sa vad daca merita sau gasesc alte artificii de design in loc de crom
stiu ca in legatura de pret ce cer eu e cam deplasat, ca ma gandesc ca se ia in functie de suprafata sau ceva ,dar asa in mare daca aveti o idee despre costuri ,sa zicem o minge de tenis (ma refer pt comparatie marime :) ) |
Un obiect cat o minge de tenis ar face cam 5 lei. O bara de protectie cam 100 lei
~Nautilus |
multumesc frumos pentru raspuns nautilus !!
|
Si o mashina ? cam cat cere ??? :)
|
Re: Unde putem croma ?
aaa, o masina... am vazut shi io unele masini cromate. dar acum depinde shi de calitatea cromului. conteaza ca stratul de crom sa aiba aceeasi grosime ca altfel ies "valuri". shi in craiova am auzit ca e o firma.;)
|
pai daca mai stie careva firme care cromeaza preferabil cat mai aproape de arad rog sa posteze
|
Quote:
|
Quote:
|
nici macar nu stiam ca exista asa ceva,mi-ar conveni sa fac o tura pana la bucuresti numai ca sa imi vad motocicleta cu carena cromata :X,ar fi tare sa vezi o aprilia af1,care zici ca e glont :D
|
am si eu niste jenti aduse din america si am spart una si mi-a sarit cromu de pe ea ma poate cineva sa ma ajute.multumesc mult
|
Quote:
|
pentru cei interesati sa cromeze,nicheleze am gasit un atelier http://www.goldsystem.ro/ Maine merg la ei cu o piesa pt finisat si nichelat.Voi reveni cu impresii si poate ceva preturi
|
ai gasit sa cromezi
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning