![]() |
dilema....renault megane classic 2001 sau nubira 2005?
salut...ce masina sa aleg dintre astea doua? care e mai fiabila? care consuma mai putin? avantaje/dezavantaje...va rog poate ma ajutati si pe mine
|
Re: dilema....renault megane classic 2001 sau nubira 2005?
multe nu stiu ce sa iti spun .. insa din auzite am inteles ca nubira .. cam e mancacioasa
|
Depinde ce vrei de la masina. Daca te gandesti la fiabilitate, consum, alege meganul. Daca te uiti la kilometri si vrei masina mai noua, ia-ti nubira. Eu in locul tau as alege a treia varianta. De ce nu incerci sa gasesti o nemteasca, se stie ca sunt mult mai fiabile decat frantuzestile de exemplu. Ce preturi ai pentru cele doua variante ale tale si ce buget ai tu?
|
pai eu am momentan un astra pe care vreau sa il dau...sa trec la ceva mai nou...si vreau ceva care sa consume decent...
|
hai oameni buni...ce pareri mai aveti? renaultul e break....consuma mult? am gasit si un astra din 2000 la 6400 tot break, diesel.....ce ziceti...carte sa fie din astea 3?
|
nu ma ajuta nimeni si pe mine? maine trebuie sa fac o alegere si n-as vrea sa odau in bara...help
|
Astra aia diesel ia cel mai putin.Nubira e greoaie de aia consuma asa mult.Deci varianta aia a treia trebuie luata in discutie.
|
mda, dintre cele 2 as merge pe nubira
daca exista cumva si alte optiuni te rog sa le scrii aici, oricum nu iti forma de la inceput ideea care o au majoritatea ca daca ai o masina germana gata ai scapat de griji.....sunt probabil cateva pagini de scris pe tema asta....nu e cazul acum |
@HOT - Nubira are 1240Kg! Nu cred ca este mai grea ca Astra, insa are 105CP, fata de 75CP cat are aia ;)
@giubau - vezi ca se comercializeaza acum NubiraII LPG ;) (consum 10-12 GPL in oras) Ca si fiabilitate - am vazut Nubira II cu 647.000km (fara sa fi fost segmentata!). Consuma ulei la greu, dar mergea :) De costuri de intretinere sa nu mai vorbim ... la Daewoo piesele sunt cat la Dacia berlina :D |
Quote:
nu spun ca nu e o masina buna..e o masina foarte buna dar destul de scump de intretinut. dar acum stie toata lumea ca renault este una din cele mai scumpe masini la intretinere (si aici ma refer la masinile de zi cu zi). alegerea este numai a ta da` eu daca aveam de ales acum tot pe nubira mergeam. numa` bine |
Nu stiu ce probleme a avut nubira ta de ti s-a parut scumpa reparatia dar, ca o comparatie, o bieleta de directie pt. Nubira II este 30RON, pe cand una pt. Megane 2 Sedan costa 500RON (sa mai mentionez ca cea de la Megane a trebuit inlocuita la 18.000km, din care 80% parcursi in regim extraurban?)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2025 4Tuning