![]() |
As dorii sa aflu niste informatii despre o masina..
Buna seara tuturor sunt pe cale sa cumpar un bmw e34 si sunt suspicios in privinta inmatricularii masinii in sensu ca nu stiu daca a fost platita taxa sau nu..proprietaru actual sustine ca nu stie nimica nu se pricepe..iar pe carte apar doar 2 proprietari unul din 2011 si unul din 2012 adica el,posibil ca masina sa fii avut alti proprietari pe alta carte sau??pot afla cu seria caroseriei ceva?multumesc anticipat!!
|
Re: As dorii sa aflu niste informatii despre o masina..
vezi sa nu fie cartea duplicat
vezi pe ultima pagina, poate sa fi fost recarosata cu alta masina si acolo scrie daca ai pe cineva la rutiera o verifica in baza de date dupa nr de inmatriculare si vezi cand e prima data inscrisa..... |
Quote:
|
Cel mai bine suni sau mergi la RAR cu seria masinii, si eu am dilema asta, la mine scrie 2008 data inmatricularii dar la fel cum a spus si Jakal ma tem sa nu fie duplicat, daca ajung inaintea ta iti voi da detalii.
|
Quote:
|
pune niste poze, eventual anuntul, poate stie cineva masina, ceva despre ea, daca a fost imatriculata recent, daca a fost recarosata , etc.
|
Quote:
|
Am aflat ca masina a fost inscrisa prin 97 in Romania,a trecut pe la 5-6 persoane si arata de parca ar fii adusa din Germania nu demult timp....stie cineva la e34 in afara de seria de la pasager parbriz mai apare undeva cea de caroserie??ca aia de acolo cand o bag pe real oem imi da un e21:lol:,oricum as cam lasa-o la o parte e prea dubioasa masina :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning