![]() |
Router Wireless Jazztel HG536+
2 Attachment(s)
HG536 + router ADSL acceptă următoarele cinci moduri de exploatare a rețelei de peste
un bancomat din PVC WAN interfață. Am PPP over Ethernet (PPPoE) Am PPP peste ATM (PPPoA) L MAC Encapsulated Routing (MER) IP l peste ATM (IPoA) L Bridging Caracteristici: l UPnP l Integrated 802.11g AP l Backward compatible with 802.11b l RADIUS client l WPA and 802.1x l IP/MAC address filtering l Static route/RIP/RIP v2 routing functions l Dynamic IP assignment l IP QoS l NAT/PAT l IGMP Proxy l DHCP Server/Relay/Client l DNS Proxy l Auto PVC configuration l Per-VC packet level QoS l Up to 8 VCs l Embedded SNMP agent l Web-based management l Remote configuration and upgrade l Configuration backup and restoration l FTP server l TFTP server Este un HG536 802.11g (54Mbps), wireless și cu fir de rețea locală (WLAN) ADSL router. Patru 10/100 Base-T porturi Ethernet cu fir oferă conectivitate LAN cu un sistem integrat de 802.11g WiFi WLAN Access Point (AP) pentru conectivitate wireless. HG536 + router ADSL oferă starea de caracteristicile de securitate de artă, cum ar fi date WPA Firewall criptare, VPN trece prin.+ HG536 este destinat atat pentru aplicații rezidențiale și de afaceri care au nevoie de conectivitate wireless și prin cablu la o rețea īn bandă largă ADSL.+ HG536 suportă pānă la 8 virtuală contiguă conexiuni pentru a permite mai multe conexiuni simultane la Internet. pret cinci zeci de lei,0765451018 sau pm. |
Re: Router Wireless Jazztel HG536+
HG536 + router ADSL acceptă următoarele cinci moduri de exploatare a rețelei de peste
un bancomat din PVC WAN interfață. Am PPP over Ethernet (PPPoE) Am PPP peste ATM (PPPoA) L MAC Encapsulated Routing (MER) IP l peste ATM (IPoA) L Bridging 50lei |
up,lei 45.
|
up,lei 45.
|
Up 40 lei.
|
up 35 lei
|