![]() |
ITP Masina Bulgaria.
Salut !
Revin cu o intrebare care ma macina...Tocmai mi-am cumparat un Ford Mondeo inmatriculat pe bulgari dar are ITP si Asigurarea expirate.In legatura cu Asigurarea am aflat cum o reinnoiesc , deci nu e problema ,insa cu ITP as avea o intrebare..Pot face ITP-ul la masina la orice statie sau e neaparat la RAR? Cam care ar fii pretul ? Precizez ca nu doresc sa-l fac in Bulgaria. |
Re: ITP Masina Bulgaria.
Am aflat intre timp ca se poate face la Timisoara la RAR.Insa am o intrebare: Daca bara fata & spate de la masina au culori diferite (fata de culoarea masinii) imi comenteaza?
|
Va rog urgent , am nevoie de o informatie:
Pot face ITP-ul la mine in oras daca statia ITP este autorizata RAR sau trebuie sa ma duc neaparat la Timisoara? Masina este inmatriculata pe Bulgaria. |
Quote:
Daca masina ii inmatriculata in Romania poti face ITP-ul in ORICE statie ITP din Romania |
Quote:
@Multumesc kex_85 pentru raspuns. Pentru masinile inmatriculate in alte tari , membre UE , ITP-ul se face doar la reprezentantele RAR , nu la orice statie ITP. |
Doar la rar.ca sa fii liniștit te oprești la o stație itp si ii īntrebi da poți face si la ei ca nu te mănāncă.
|
Quote:
|
Se poate face itp la masini inm in strainatate la RAR (250 RON),valabil 2 ani (doar pe teritoriu RO) si doar 1 data il poti face.
|
Asta nu stiam.Mersi mult :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning