![]() |
CIELO HatckBack 96 .ajutor modificari
1 Attachment(s)
Salut , sunt nou pe forum dar nu prea !
M-am hotarat zilele astea sa-mi fac cont desi urmaresc de foarte mult forumul de foarte mult timp si am fost activ o vreme in urma cu ceva ani parca cu userul Bibulu. Lasam asta si sa trecem la lucruri serioase ! Se da una bucata Cielo HB 1996 cu 120.000 km , 1,5 , 75 cp inca trage bine rau Pe partea de tinichigerie trebuie lucrat mai bine praguri si usi atinse ) Modelul din poza (fara stopul din hayon) , aceiasi culoare , 5 usi Pe scurt nu vreau sa-l mai vand pentru ca motorul este foarte bun si oricum mi-as lua foarte putin pe ea si mai bine mi-o pastrez pentru un proiect personal Din start am nevoie de ajutorul vostru cu recomandari de la a-z , nu vreau sa incep ca tiganu cu exteriorul si pe partea mecanica sa stea sa pice :)) As vrea sa incep cu articulatii , frane , tot ce tine pentru siguranta in trafic , jante , amortizoare ,etc. Ulterior o sa vreau sa fac tinichigeria ( in caz de aveti si cunostinte care lucreaza bine si la un pret bun , raman dator ) Sunt deschis la recomandari , nu ma grabeste nimeni cu nimic , e a 2-a masina deci nu depind de ea pentru deplasarea zilnica In viziunea si placul meu vreau sa o fac Clean&LOW , fara NFS si alte nebunii , |
Re: CIELO HatckBack 96 .ajutor modificari
Bine ai venit si posteaza si tu ceva poze adevarate cu masina!
|
2 Attachment(s)
Salut.doar pe astea le am momentan in calculator
|
In momentul in care trebuie sa schimbi ceva, incepi cu upgrade-urile: frane de Vectra, la amortizoare poti pune o suspensie sport, dupa care depinde la ce vrei sa mai umbli, alternative pt imbunatatiri exista. :)
|
sableaza pragurile sa scoti toata rugina , cam jumate de prag o sa fie plin de gauri, pui petic, dupa poti sa faci ceva dragut din fibra. trebuie sa evazezi aripile spate chiar daca iti pui jante pe 14. la modelul hatchback e mai ingust spatiul ca la berlina.
faruri cu lupa. poti sa vezi la masina mea cum arata. eleron in partea de sus al hayon`ului , o sa pun poze intr-o saptamana cu eleronul meu, scaune de astra f gsi recaro oglinzi electrice si incalzite, poti vorbi cu Petrica CBD de pe forum |
Va multumesc de reply.scaune de gsi nu am gasit , dar am gasit o alternativa de calibra. Intrebarea mea la bancheta din spate mergen vreo alternativa ? Pentru ca daca tot le iau as vrea sa le duc la retapitat intr-un bej cel mai probabil
Badjoke , unde ti-ai facut farurile? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning