Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

shadow 06-02-05 22:26

Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark

5 Attachment(s)
Va rog sa va exprimati parerea legat strict doar de tuningul exterior al masini!!!

shadow 06-02-05 22:28

5 Attachment(s)
Mondeo

shadow 06-02-05 22:32

5 Attachment(s)
Nubira

Hondarul 06-02-05 22:37

Sa mor de vad vreo legatura intre modelele astea... :roll:

criss 06-02-05 22:38

Nu stiu exact de ce,dar ma atrage nubira,cred ca partea din spate mai mult.

shadow 06-02-05 22:41

Eu am zis sa va exprimati parerea despre kitul exterior de tuning!!!

LEXUS 06-02-05 22:42

CC-ul pleoapele-s pea mari..jantele standard..si eleronul de alfa 156
mondeo - bara fata prea umflata, eleronu parca-i de dacie...si priza pe capota prea mare..n-0are suspensie sport
nubira - eleronul spate, bara spate nu-i prea originala , si eleronul mic..si prea sus..mai trebe coborata

SpeedeR 06-02-05 22:51

CC- spoilerele nu se potrivesc deloc ,nici unul cu altul ,nici ku linia masinii... eleronul la fel... esec la tuning...putea sa iasa o masina foarte frumoasa dintrun 307cc

mondeo... zici k e masina directorului de la ratb,pt k eleronul ala o face sa arate k un troleu ... no comment...asta strica toata masina, indiferent de ce ar mai avea pe ea ;)

nubira... spoilerul fata o face sa para prea incarcata... si ar arata mai bine ku alte jante, eventual mai mari... dar este cea mai reusita dintre astea 3 masini

Bogdan_16v 06-02-05 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Sa mor de vad vreo legatura intre modelele astea... :roll:

Adica \"astea sunt cele mai modificate masini din clubul nostru, care vi se pare mai frumoasa?\"...eu merg pe 307, urmat de Nubira, urmat de Mondeo...captatorul ala de troleu il dezavantajeaza f mult... sunt suprins de cum a iesit 307, lucrat de \"local craftsman\", nu credeam ca o sa fie de o asa calitate buna...bravo...un singur minus are, si anume plasa gen Vitan...in rest, nota 9.50... :wink: Asta, cum am zis tinand cont ca a fost facuta in atelierul lui nea mitica...totusi, intr-o tara cu ceva traditie in tuning, aceste masini ar fi cosiderate \"rice\", din pacate...

shadow 06-02-05 23:04

De fapt a fost o \"disputa\", si am zis sa rezolvam asa!!!

mutzu 06-02-05 23:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
CC- spoilerele nu se potrivesc deloc ,nici unul cu altul ,nici ku linia masinii... eleronul la fel... esec la tuning...putea sa iasa o masina foarte frumoasa dintrun 307cc

mondeo... zici k e masina directorului de la ratb,pt k eleronul ala o face sa arate k un troleu ... no comment...asta strica toata masina, indiferent de ce ar mai avea pe ea ;)

nubira... spoilerul fata o face sa para prea incarcata... si ar arata mai bine ku alte jante, eventual mai mari... dar este cea mai reusita dintre astea 3 masini

Bine omule ca ai venit sa critici, imi place de tine ..
Nu te supara, imi trimiti si mie o poza cu tuningul tau la linie, de pe masina ?..

steph 06-02-05 23:24

nu inteleg de ce te ataci asa ... ati cerut o parere si oamenii si-au exprimat propriile pareri ... nu contesta nimeni ca ati bagat o carca de abni in masinile voastre dar asta nu inseamna ca cantitatea de bani e direct proportionala cu rezultatee ... cel putin mondeo park ar fi tramvai usor cu eleronu ala :)

xxdadixx 06-02-05 23:33

Ceva nu-i bine. Tipul cu Fordul a zis ca nu mai are eleronul ala deci nu il depunctatzi pentru eleron! Iar cc-ul este \"work in progress\", cu jante si evacuare va arata mult mai bine. Iar decapotata :shock:
Respect pentru totzi 3!

zetemte 06-02-05 23:36

Parerea mea ca acest topic .. nu prea are rost (no offense!). Styling faci cu gustul tau si fiecare are differit. Multi o sa spuna ca le plac alti ca nu ...

Si masina faci pentru tine, nu pentru alti ca sa zice ca arata bine ...

CT-03-ART 07-02-05 08:04

am votat nubira pt ca mi se pare ce-a mai dragutza...
307-ele are spoiler spate luat dupe hamman shi nu se putea face oare ceva personalizat?
iar mondeo-ul acela l-am vazut asta vara in mamai shi are eleronul acela imens daka ar shimba eleronul ar fii o mashina dragutza...

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning