![]() |
Vand pentru Vitara:
11 Attachment(s)
- set praguri Vitara scurta = 250 lei (poza 1+2)
- set praguri Vitara scurta = 250 lei (poza 3) - piulite roti 16 bucati (ATENTIE 16 nu 20 cat e setul) = 30 lei (poza 4+5) - cablu ambreiaj Vitara 1.6 (8v si 16v) nou = 40 lei (poza 6+7) - motor 1.6 8v injectie monopunct ... chiuloasa pentru carburatie - 150 euro (sau 100 euro fara chiuloasa) cu disc ambreiaj + volanta destul de noi, semering ax came, vibrochen noi - chiuloasa pentru carburatie - 100 euro - galerie admisie carburatie - 50 euro - suport roata rezerva Vitara ... trebuie vopsit - 30 lei - piulite roti 20 bucati (sunt luate de la Allsteel Cluj) = 75 lei (poza 8+9) - telescoape spate folosite 4000 km - 150 lei (poza 10+11) Contact aici sau pe PM. Predare personala in Oradea sau se trimite prin Fan Courier. |
Re: Vand pentru Vitara:
Poti sa imi zici lungimea pragurilor . Multumesc!
|
O sa le masor lungimea/latimea si ti le comunic.
|
Am revenit cu dimensiunile pragurilor:
135 cm lungime, 17 cm latime, 85 cm distanta intre prinderi, 25 cm lungimea prinderilor. Prinderea e de sasiu. Banuiesc ca vrei sa vezi daca le poti pune pe Kia Sportage-ul tau ... din pacate Sportage nu am in preajma sa le incerc ochiometric. |
Mai adaug:
- carlig remorcare vitara scurta - original (fara priza, sau daca ajuta dau si priza dar "usita" de plastic e rupta) = 100 lei (poza 14) - bielete antiruliu (au maxim 500 km) = 50 lei ambele - bara stabilizatoare = gratis - bucsi bara stabilizatoare (au maxim 500 km) = gratis |
Quote:
|
Nici o problema.
P.S. Cablul de ambreiaj a plecat. Restul valabile. |
S-au dat si: - bieletele antiruliu, bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare.
Adaug: - armatura bara fata = gratis. http://imageshack.us/g/1/10008221/ (3 poze cu armatura si 2 poze cu carligul dat jos de pe masina) |
lungime totala,fara filet si cu la amortizoare.stima:shock:
|
Salut! Nu ai cumva si o prelata ptr Suzuki? modelul din 99/2000
|
Nu am prelata ... nu iti recomand prelata second pentru ca ba e crapat plasticul care e pe post de geam, ba e stricat fermoarul (care nu il gasesti sa-l inlocuiesti). Asta e parerea mea ...
Poti sa te uiti pe oferta colegului "offroadtuning" care are soft top noi de vanzare. P.S. au ramas valabile urmatoarele: - set praguri Vitara scurta = 200 lei - set praguri Vitara scurta = 200 lei - motor 1.6 8v injectie monopunct ... chiuloasa pentru carburatie - 150 euro (sau 100 euro fara chiuloasa) cu disc ambreiaj + volanta destul de noi, semering ax came, vibrochen noi - chiuloasa pentru carburatie - 100 euro - galerie admisie carburatie - 50 euro - piulite roti 20 bucati (luate de la Allsteel Cluj) = 75 lei - telescoape spate folosite 4000 km - 150 lei - bara stabilizatoare = gratis |
Quote:
|
Conditiile pentru bara stabilizatoare: lasa-mi adresa intr-un mesaj privat si luni sau marti ti-o trimit prin Fan Courier. Atat.
Cu softtopul ce sa zic ... nu am vazut nici un softtop second care sa fie ok dar tu stii. Pe colegul offroadtuning nu il cunosc deci nu ii fac reclama gratuita dar are softtop de calitate. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning