![]() |
Ford Focus Ghia 2003
7 Attachment(s)
Marca/Model: Ford Focus
Caroserie/Numar usi: Hatchback, 5 usi Culoare: Albastru Kilometraj: 117600 An de fabricatie: 2003 Stare inmatriculare: inmatriculata RO, Bucuresti Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1796 cmc, benzina, 16 valve, 115 CP, euro 4 Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): Manuala Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): depinde de greutatea piciorului pe pedala... 8.5-9.5 cu trafic major in oras/6.3/7.2 Nivel de echipare: Ghia Detalii nivel de echipare: - aer conditionat automat, - 4 geamuri electrice cu impuls, - senzori de parcare, - blocare geamuri de la sofer, - incalzire scaune, - cotiera bancheta spate, - deschidere portbagaj din interior, - inchidere centralizata, - proiectoare, - manere cromate usi interior, - jante aliaj pe 15''. Detalii nivel de siguranta: 2 airbag-uri Alte comentarii: - set de 4 cauciucuri de vara pe langa cele de iarna cu care este echipata; - masina are montata folie autorizata RAR, - asigurare valabila pana in aprilie, - ITP valabil pana in octombrie anul curent. Proprietar in cartea de identitate si in talon! Pret: 3250 euro, negociabil. Date contact: 0722.253.246 |
Re: Ford Focus Ghia 2003
Interesat de un schimb cu Vectra de la semnatura?
|
Din pacate nu, desi e interesanta foc masina ta, eu caut sa-mi iau o motorinara zgarcita rau la consum (deh, criza!) cu impozit mic si mai noua decat ce am acum. Spor maxim si multumesc pentru oferta.
|
up! pret negociabil!
|
Valabil in continuare!
|
Pret nou: 3.000 euro !
|
up! valabil!
|
Valabil, 3000 euro, negociabil!
|
in continuare de vanzare!
|
2.900 euro, pret actualizat!
|
valabil!
|
Astazi am intrat in posesia documentului doveditor de la ANAF conform caruia nu s-a solicitat restituirea taxei de inmatriculare, astfel incat cumparatorul nu va plati nicio taxa/timbru verde etc.
Deci taxa 0 la inscriere, pret valabil in continuare! |
de actualitate! Taxa 0 !
|
2.750 euro, taxa= 0!
|
valabil!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning