![]() |
probleme mazda 626
Salutare la toti, am o mazda 626 din 87 si am o problema la care nu-i pot da de cap. Motorul e 2000 101cp si-mi merge cam intrerupt, am schmbat fise, bobina, bujii, capac delco si tot asa face. Daca mai e cineva care are mai multa experienta sau alti proprietari care au acelasi model si se pricep mai bine, astept o parere.
|
Re: probleme mazda 626
am si eu o intrebare: la mazda rx8 am inteles k au motoare de 1.3 sau 1.4 si sunt rodate sau nush cum sa se duca in 6-7 mii de rotatii stie careva de cat are motoru scuze de offtopic
|
trebuie vazut... intra si tu pe clubmazda.ro si vezi ca mai sunt posesori de 626.
a mea e din 86 cu motor de 2,0 dar inj multipunct...adica 125 cp (sau 120). |
verifica filtrul de benzina!
mai bine il schimbi direct...iei unu de unica folosinta...atentie sa fie mare...costa in jur de 3 lei si nu ai probleme apoi! |
toate motoarele wankel au capacitatea de 1306 cc dar romanii percep ca sunt doua rotoare si au pus capacitatea la 2616 cc.traim in romania.
|
salut! sunt nou pe aici, sper sa nu deranjez, dar am si eu o problema... am o mazda 626 2.2i din 1990 shi trebuie sa-i fac reglajul culbutorilor , problema e ca nu shtiu de unde sa iau parametrii de reglaj (distantele dintre shurubul de reglaj al culbutorului si capatul tijei supapei) . daca shtie cineva un site/tabel cu cote de reglaj sau daca se pricepe sa-mi spuna shi mie ... va multumesc anticipat
|
SALUT! am o mazda din 86...si am si eu nevoie de o aripa stanga fata si pozitie,tot pe partea stanga.stiti pe careva care are?sau unde gasesc? pls
|
626,am uitat sa specific
|
AVEAM UN PRIETEN care avea o mazda din 86 da nu stiu daca o mai are o sa vad
daca nu dc nu te duci la dezmembrari auto eu cand am facut accident aveam nevoie tot de aripa da nu gaseam decat de mazda model 1986 |
Quote:
|
salut si eu sunt mai nou si am o rugaminte la voi.am o mazda 323f si as vrea sa-i pun stopuri clare sau cu led iar la interior ceasuri cu plasma..ma poate ajuta cineva?
|
am o mazda 626 din '86 si nu incarca deloc alternatoru' si nici nu se aprinde becu la baterie in bord ...posibil sa fie carbunii la alternator.... ma poate ajuta cineva si pe mine va rog....scz de off topic
|
Quote:
tiai gasit aripa am eu........ |
vreau si eu o bara fatza de mazda 323f..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning