![]() |
cumpar masina
imi trebuie o masina pe care sa ma pot baza, sa achit pentru ea pana in 2000-2500, sa aibe toate actele in regula si sa fie din gama urmatoare:
opel astra, vectra, calibra renault 5 peugeot 205 bmw E30 vw golf etc adica o masina de care sa pot sa scap usor cand nu mai am nevoie de ea. neaparat: fara tuning, accesorii, nebunii, putere multa si alte prostii. 0720 269 269 - ama |
Re: cupar masina
|
frate probabil glumesti. cum sa dau 2300 pe o masina de acum 20 de ani cand pot sa mai dau 1000 in plus si imi iau un cielo (aceeasi masina) veche de 6 LOL
|
Re: cumpar masina
de fapt iarta-ma frate. motoru ala auriu asa face toti banii!!! o cumpar
|
Quote:
O dacie nu te-ar coafa ? |
Un Tico e bun?:D
|
vezi ca a bagat calibra la 1500 E in piatza dute repede poate mai apuci
|
ps:si inmatriculate
|
Mda si eu sunt de aceeasi parere daca vrei o masina pe care te poti baza ar trebui sa mai pui un zero asa la bani tai daca nu multumeste-te cu o Dacie sau ceva mai vechi, dar nu cred ca o sa cumperi calibra :) cu 2000 de euro!
|
Quote:
|
bavareze mai iesi si tu afara din casa sa mai afli preturile la masini,ca vad ca tu traiesti in lumea ta acolo!
|
Nu aveti voi fire de par in cap cate masini a avut omul asta. Nu il mai luati peste picior ca nu aveti de ce. Preturile de autovit nu reflecta realitatea. :)
|
vrei calibra fara tuning ?
______bmw E 30 ___? golf 2 mai gasesti fara tuning...dar astea 2 de mai sus..mai greu.. peugeot 205 mai greu gasesti fara tuning... doar golf-ul te-ar prinde in banii astia..astra mai greu k sunt oamenii cu pretentii la masini din 1993.ca sa nu zic de bmw-uri din 1980 si ceva gasesti tu ceva ;).. o dacie o iei si o dai rpd:) |
Quote:
|
Quote:
vreo 50 de kg. la 3300 nu iei nici matiz 2001. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning