![]() |
DEZMEMBREZ BMW - E 46 Parc dezmembrari
DEZMEMBREZ BMW - E 46 >>> Parc dezmembrari <<<
Alte detalii 0766.480.377. Dezmembrez bmw e46 coupe si sedan 316,318,320,325 si 328 , orice piesa la preturi mici , trimit oriunde in tara prin curier rapid , mai multe informatii la tel sau pe mess ...... capote , aripi , faruri , caseta de directie , usi , geamuri , bascule ,fuzete , punte spate , panouri clima , aeroterme , compresoare , electrice si electronice , etc. Foarte multe piese in stoc . __________________ Detalii 0766,480,377. |
Re: DEZMEMBREZ BMW - E 46 >>> Parc dezmembrari <<<
Fete usi si bacheta spate de piele neagra pt e46 nfl sedane
fetele de usi de pe spate sa fie fara gaura pt macara. |
1 Attachment(s)
2 scaune sport, manuale de e46 coupe nfl ca in poza gasesc la tine??
|
Momentan nu am sport clasice dak vrei am cu acelas textil
Quote:
|
20 Attachment(s)
poze.................
Quote:
|
15 Attachment(s)
pozeeeeeeee
Quote:
|
Reperul cu nr. 1 din poza de mai jos, incuietoarea de pe partea pasagerului gasesc la tine, doar de pe E46 coupe sau cabrio cu volanul pe partea stanga, product number "51218208716"
http://realoem.com/bmw/diagrams/o/y/251.png La mine nu mai coboara geamul cand deschid usa si am inteles ca aceasta piesa este "defecta" .... Ce pret are ? Multumesc. |
De coupe cred ca am / ca pret 50 euro dar nu stiu sigur dak mai este cel mai bine ne auzim dup masa la un tel ... 0726290042
Quote:
|
8 Attachment(s)
pozeeeeeeee
|
Salutare,
Vreau sa stiu daca ai in stoc un scut de sub bara fata , ala de plastic pt un E46 320D din "04 Merci. |
Aplecat cu tot cu bara ... momentan NU
Quote:
|
Ink un e 46 sedan 318 An 2000 la dez .....
Motor 318i , Capota , bara fata , spate , faruri , aripi , tragar , radiatoare ,cardan , diferential , toba finala , stopuri , porbagaj , interior textil , macarale geam , butoane geam , volan cu comenzi 4 spite , contact , chedere usi , geamuri , bandouri , praguri , diferite ornamente , oglinzi , modul comfort , boxe , casetefon oem , maneta bc , ceasuri bord europa , parbriz , luneta , pompa servo, role , fulii , compresor aer , aeroterma ,panou clima , jante 16" oem , jante 16 rondel , jante 16" e60 oem , etc etc etc ....... |
Sticle oglinzi e46 Coupe FL?
|
Etrieri + suporti punte fata de 330?
|
Dor una mai am pe stanga 100 ron .
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning