![]() |
Lucrarile mele VECHI
32 Attachment(s)
Salutare.
Am dat aceasta denumire thread-ului deoarece eu faceam VT intr-o perioada - de glorie - cand postam pe forum-ul site-ului www.digimods.co.uk in nebunie... The Photoshop Bible era principala sursa de tutoriale, nu youtube...participam la competitii...faceam parte dintr-o mare comunitate de "Tuneri Virtuali" .. dar parca s-a oprit totul si nu am mai postat, forum-ul digimods nu a mai existat si asa incet incet s-a dus tot, eu nu prea postam pe 4tuning.ro, nu stiu de ce.. Dar acum o sa postez cateva modificari de la inceput (2004-2006) urmate de cateva mai solide :lol: Precizez ca Lancer-ul si C-Class-ul, ambele verzi, au fost realizate cu ajutorul a doi colegi , L33LOO si Gaijin in ceva competitie World Tuning League, cu tot felul de etape. Ma rog.... sper sa va placa, si astept comentarii :) |
Re: Lucrarile mele VECHI
Bine ai venit,foarte frumoase lucrari,o sa urmaresc acest thread si mult succes la cat mai multe modificari :D
|
Cel mai mult imi place Loganul..super tare...
|
Salut! Lucrezi f bine! Ai inceput de la lucrari modeste la lucrari complexe! Felicitari! Doar o mica intrebare: La Loganul model mai vechi nu ne arati si nou originalele, ce ai urcat tu nu sunt nici pe departe la unghiul respectiv, si vederea din spate si din fata, eu cel putin asa vad treaba.
|
4 Attachment(s)
Ceva de azi :D Noul Golan , sper sa va placa, e facut pe viteza, cum am si eu timp.. Cat despre unghi, pozele originale sunt mai jos. Masina aceea pozata noaptea, e de fapt ce s-a facut pe un Logan dupa ce am facut eu in photoshop kit-ul acela. Nu a terminat masina pana la urma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning