![]() |
Transilvania Tuning Show - Cluj - Martie 2007
Expo Transilvania in colaborare cu Publisys si Spider Tuning
invita pe toata lumea intre 21-25 Martie la Transilvania Tuning Show. Evenimentul va avea loc la Expo Transilvania Cluj in cadrul Salonului Auto 2007. Transilvania Tuning Show se va desfasura pe o suprafata de 600 mp acoperiti si 200 mp outdoor cu acces direct din Salonul Auto. Ce puteti vedea: - automobile personalizate - automobile de competitie - motociclete - firme de specialitate - multe noutati si premiere din domeniul tuningului auto si nu numai Va avea loc o tombola iar marele premiu va fi un ATV oferit de Expo Transilvania Se preconizeaza un numar de 15 - 20.000 de vizitatori. Pretul uni bilet de intrare este de 2 RON. |
Re: Transilvania Tuning Show - Cluj - Martie 2007
detalii de participare?.... sau las ca trec pe la tine... poate aduc si io ceva... ''interesant''
|
oftop : aoku .. publysis e firma de publiciate de pe buftea 7 ? sau incurc vacile ?
|
incep distractiile :d
|
smoke...sorry..am crezut ca mergi la bucale...asa mi-a zis ufo si mirciulica...
daca ai ceva de expus sa zici repede ca nu e f mare locu..... preturile sunt super ok..5 zile mann si pontu e ca l-am combinat cu salonu auto care aduce garantat 15.000 de vizitatori ..call me for details |
pai pontu e cu bucale... ca asa e planu.. dar daca termin mai repede... poate expun prima data aci.. oricum totul depinde de cum termin.. si mai este ceva... vai mama .... wish me luck :)
|
zi man despre ce e vorba
|
5 zile de desfatare.. :)
|
program ceva???
|
am inteles ca coincide cu salonul auto????
|
Nu coincide..E IN CADRUL!!
|
Ceva detalii se pot furniza inainte de show ? Cate masini vor fi , ceva concursuri , sau doar expunere ?
|
vor fii 20 de masini ....firme de specialitate ......Best Car of the Show .......pe langa asta va fii si un premiu oferit de expo un atv...(pe baza biletului de intrare)
pretul biletelor va fii de 20 lei |
care-i pretu de intrare 2 ron sau 20 ron?
ca spectator :rolleyes2 |
20 de mii de lei vechi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning