![]() |
premiu special 3D
pentru cei care participa la 3D se constituie un premiu special pentru o noua categorie:
ANIMATIE ! IN PREMIERA, cu regretul ca ideea a venit atat de tarziu, lansam aceasta noua categorie: masina poate fi prezentata in cadrul unui filmulet - animatie 3d, care va face obiectul unui concurs separat de participarea prin planse. atentie, Nu se exclud una pe alta cele 2 categorii 3D si nici nu este obligatorie animatia. este proba distincta. maine incercam sa punem la punct detalii in legatura cu rezolutia, durata minima, etc important este ca ambianta va fi la libera imaginatie... |
Re: premiu special 3D
Oho, marfa, chiar ma gandeam sa fac o scurta animatie cu masina, acum mi-ati dat si un motiv :)
|
este o idee foarte buna eu deja am o animatie cu masina am facut`o mai de mult cand nu era gata masina
nu prea le am cu animatiile dar incerc :D ....hai baietii sa va vedem :D |
da ideea e buna da timpu e cam scurt...
ce pot sa zic o sa dureze ff mult randarile... asta e partea nasoala... sa vad daca o sa am timp am sa fac si eu o animatie... in cel mai rau caz una simpla :D incunctie de timp :| |
eu am facut probe si rezolutia nu pot sa o fac mai mare de 700 si ceva ....pe 500 si ceva :D
nu mai stiu exact ... |
nu stiu de ce... intreaba si tu pe cei care mai fac...
|
pai pana la urma care sunt regulile pt acest concurs ....durata, rezolutie etc etc ...
|
30 sec minim
640/480 minim |
eu cred ca o las moarta cu animatia ... am incercat dar nu merge ....ieri m-am chinuit toata ziua la animatie si .....
nu duce calc ..... o sa pun dupa concurs o parte din animatie asa ca sa vedeti ce a iesit ...de fapt nu se intelge mai nimic din filmuletz ..imi apar tot felul de linii si de erori .... las pe altii care se pricep mai bine sa faca animatie deocamdata ma depaseste .....si nici timp nu mai este .... spor celorlalti ...;) |
pana la urma mai face cinva animatie ..?
|
poate dak mai aveam 1-2 zile faceam filmuletul, sau dak era anuntat mai din timp si concursu asta, aveam cand sa fac, da asta e,
|
avem ceva animatie... :)
|
sa-l pui sa-l vedem si noi ....
|
singura animatie e cea facuta de ad1 care a renuntat la concurs ca sa o lucreze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning