Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Leduri in boxele din usi (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/35634-leduri-boxele-usi.html)

bogdanutz_19 12-03-07 17:16

Leduri in boxele din usi

am si eu o idee. de curand am cumparata 2 boxe fata cu membrana albastra si atunci cand le-am luat am vazut k se vede lumina din spatele lor si m-am gandit sa le pun niste leduri albastre(am tot ordul iluminat albastru). acum astept sa-mi ziceti si voi cateva pareri sau cateva idei practice.

Outta Control 13-03-07 13:10

Re: leduri in boxele din usi

Pune si fa o proba noaptea, si daca se vede misto, de ce nu. Nu prea am mai auzit ideea asta da merge. Daca incerci, pune te rog si poze ca as face si io ca am neoane sub bord si merge apoi cu alea din usi.

Bobby boss 13-03-07 15:27

incearca inelele alea coloratre care se pun direct peste boxe

bogdanutz_19 13-03-07 21:20

am cumparat tot ce trebuie, urmeaza sa ma si apuc de treaba dar problema e k eu lucrez in ture d 2 saptamani si trebuie sa plec la tura. poze o sa pun cu ele km peste 2 saptamani si ceva cand ma intorc

Bobby boss 13-03-07 21:46

uite o idee astea poti sa incerci sa iti faci ptru boxe sau eventual sa iti pui fir dina acela luminos

bogdanutz_19 17-03-07 19:40

9 Attachment(s)
hai k am reusit sa fac ceva, acum astept d la voi pareri si pareri.bft

Outta Control 19-03-07 09:50

Bravo baietu! Au iesit super, chiar mai bine de cat imi imaginam io. Mai vino si cu alte idei ca vad ca te duce capul.

mae 19-03-07 14:40

chiar arata bine. dacaai mai pune ceva neduri, neone albaste tot asa ascunse doar sa dea o lumina difuza ar fi super.

Fast_wheels 19-03-07 20:08

Wow.....bravo omule sunt super tari,vad ca ai initiativa,anunta-ne si pe noi la urmatoarea idee keep up the good work:shock:

Laurentiu Rosu 22-03-07 09:43

prea marfa Bogdane.....imi plac mult...io am facut si io asta odata..da pe atunci nu aveam net:D sau cu ce sa fac poze...oricum sunt prea tari...on singur sfat..incearca sa nu pui ledul sa bata direct in membrana ca sa vad punctele alea:)
Si vb lui Mae...mai pune ceva neoane ascunse ptr o lumina difuza ca o sa se vada super tare
Succes si nu te oprii aici;)

rotuning 22-03-07 11:54

Yeap! Super!...ce pot sa spun mai mult?!

® Al3cS ® 22-03-07 20:27

Frumos .... ;) buna treaba ;) mai fa si alte incercari poate inventezi ceva nou si frumos ;) bvo

Rasputin 23-03-07 14:22

Super misto boxele :D De unde ai luat ledurile si cat te-au costat.

B-69-TAU 23-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 813874)
Super misto boxele :D De unde ai luat ledurile si cat te-au costat.

de la bricheta nu vezi in poza?

preda_arycy 24-03-07 12:11

super. dar parca mai mergea si 1 neon albastru sub bord. cred ca sar vedea super sau 2 neoane la picioare

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning