![]() |
loganul meu...doar un inceput
3 Attachment(s)
UN proiect nou-nout pentru mine...cine imi da si mie sfaturi si sugestii? si bineinteles si pareri . . .kit`u m-a costat 500eur(fata, spate, praguri si pleoape). si inca n-am vopsit-o
|
Re: Proiect nou la Logan!
ce sfaturi sa iti mai dau punei plasa pe spoilare o toba grava stopuri clare neoane muzik si asta e eventual un paint ceva nu ar fi rau si jante neaparat
|
mi se pare cam patratzoasa la spate ... nustiu poate in realitate o arata mai bine... oriqm dragut kitu
|
Janteeeeeeeee imediat dupa vopsire. Nici nu te gandi la faruri si stopuri clare sau vopsea pana n-ai jante. Alea de Renault sucks.
|
Janti, janti, neaparat. Dupa aia mai vezi tu...
|
Incearca sa ii schimbi pragurile cu unele care sa fie in linie cu spoilerele spate si fata.Nu uita de geamuri (ionizare sau folie) si JANTE !
|
2 Attachment(s)
Jane imediat...si...nush...pararea mea...dar spoilesul ala spate prea ii face "fundul" loganului IMENS :rolleyes2 ....si ar merge un eleron de la PILOT power tuning .... Adica Modelul Asta. PS(sa nu faci prostia sa ii pui altceva...ca nu se potriveste deloc pe logan...si o sa strici tot aspectul ala destul de dragutz care l-ai castigat prin kitul ala.)
|
niste suspensii merg ca strici barile
|
trebuie sa pui niste jante si neaparat sa le vopsesti in culoarea masini (spoilerele si pragurile)/ intradevar spoilerul spate nu este prea reusit dar daca vei adauga si un eleron poate nu va mai arata asa patratos :P
P.S. de unde ai luat kitul? se poate cumpara si pe bucati? mie imi place spoiler-ul fata |
se poatte..cred.doar sa iei legatura cu el - adi_ro_show - id de mess
|
mai patrat nu se putea ???????
|
bara din fata are prea multa plasa si spoilerul spate nu e prea reusit dar arata bine
spoilerul de pe spate seamana cu prelungitoarele ale de targ pt vectra b aplicat peste spoilerul original de logan cu chit de fibra de sticla si ese aproape identic |
dragut..tineo tot asa
|
dap,sunt de parere ca bara spate inca nu a fost terminata,dar sper odata vopsite sa arata mult mai bine,poti lua d asemenea exemplu eleronul postat mai devreme,da bine cu haionu,succes
|
Dupa ce ca loganu are fundu patrat .. i-ai mai pus si bara asta patrata ...
Trebuia un pik mai rotunjoara .. dar poate dupa ce ii pui jante, eleron si o mai apropii de sol .. va arata mai bine .. Aceleasi sugestii:) pe care le-am vazut mai sus: Jante, Folie, Stopuri, Angel-Eye, Suspensii, Evacuare.... Bani sa fie .. bafta Ai fi putut pune threadu asta la sectiunea Masina mea - Dacia ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning