![]() |
SE VREA ASA CEVA LA NOI???
|
Re: SE VREA ASA CEVA LA NOI???
eu zic ca se poate daca suntm uniti!
|
Sunt pentru!
|
Normal ca se vrea intreba mai bine daca e cineva impotriva :))))))))))))))
Baga mare si ocupa-te cum sti tu mai bine. |
Asa ceva nu o sa vezi niciodata la noi din cauza ca la noi nu ai cu cine sa nu mai zic ca aia au fonduri platesc cotizatii anuale si etc...
|
si eu sunt tot pentru !
|
nici nu mai e nevoie sa zici :))) ... deja ma vad acolo la un gratarel cu pretenasu meu SoBi :oops: bineinteles servind un Jack cu gheatza 8) :drunk:
|
Facem facem...
Ar trebui sa incepem sa ne organizam putin. |
Quote:
|
Quote:
:))) ce orgolii fratie ? nu am nimic cu nimeni , doar zic ,,,,ceva de genul ala fara organizare profesionala si muuuuulti bani nu faci , nu vreau sa spulber visele celor care deja se vad cu jack si gheata :)) Inainte sa se inceapa cu visatul trebuie luat in calcul : filmare profi , sunet , un program ce sa cuprinda anumite activitati ,calculat timp,,,,,oricum nu cred ca este cineva sa se poata compara cu cei din bmw syndikat .... |
Imi ofer serviciile de video...
https://vimeo.com/spitalul2bad/videos/page:10/sort:date Cine are rabdare, se uita si cauta cele cu masini 100%. |
cred ca in legatura cu filmatul si cu sunetul nu s-ar pune problema daca ne-am organiza putin si am ajunge u totii la o intelegere.
Propun ca anul asta sa stabilim o cotizatie si noi care sa ajute la organizarea cat mai "profi" a evenimentului. ca vb aia fara bani nu mai faci nimic in ziua de azi |
Quote:
apoi restul |
Quote:
o sa fie cotizatie de la fiecare masina care participa. daca se vrea genu ala de meeting trebuie organizare foto video si multe altele. trebuie facute din timp. |
se vrea, se vrea:))!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning