![]() |
E36 - coupe 2.5 M.technic
6 Attachment(s)
va salut .... masina am achizitionat-o de 2 zile si pot sa spun ca sunt f.multumit si fascinat de cum functioneaza are destule dotari dar si cateva defecte ( dehh varsta ) asadar ....
motor 2,5 24v bara rigidizare kit exterior M ( fara oglinzi) tobe borla jante 17 model cr7 cu 2 anvelope noi (vand/schimb cu double spoke 17) discuri fata zimmerman blocant arcuri sport faruri cu lupa+xenon+angel scaune recaro piele gri impecabila- functionale incalzire scaune geamuri electrice ( care momentan nu merg si nu coboara cand deschid usa poate ma ajuta cineva) aer oglinzi electrice obc mic ( cred) schimbator m ca defecte ar fii geamurile geamurile nu merg deocamdata si obc-ul care se aprind decat butoanele si cred un senzor placute ( e aprins in bord) + mici imperfectiuni ale vopselei in rest masina functioneaza perfect :arrow: |
Re: E36 coupe 2.5 M.technic
Arata foarte bine , cel putin scaunele sunt impecabile :D Ai facut o alegere foarte buna (2.5) simti ca ai BMW :-)
Cat mai multi km alaturi de noua masinuta , sa te bucuri de ea ! |
Re: E36 coupe 2.5 M.technic
Quote:
multumesc |
Re: E36 - coupe 2.5 M.technic
Quote:
cu senzorul, daca ai placute, inseamna ca nu a fost schimbat. si cu geamurile ... trebuie sa o iei din aproape in aproape. vezi si tu sigurante, apoi daca ai mufele bagate in macarale (trebuie sa dai fetele de usi jos :sad:). (inainte de asta, vezi daca se aude ceva cat de mic in fata de usa, cand apesi pe butonul de geam). in final, ajungi la proba cu alta macara... ah, si cu obc-ul, verifica daca are bec-uri (adica sa nu fie arse) |
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos ! sper ca nu o lasi de izbeliste pe "tipleta " pt BMW:rolleyes2
|
Quote:
nu las frate , merg cu amadoua cat pot sa fie ok sa raspunzi cand te sun , ms |
s-o stapanesti sanatos.arata ff ok masina si in + are si cv cv dotari bune.interiorul ala e...:shock:
|
Arata super pt inceput ,spor la bani (o sa ai nevoie) si sa o stapanesti sanatos fara incidente
P.S Bine ai venit printre pisicari :) |
Quote:
am un amic care vrea masina el , si cred k o dau pana la urma - eu am vrut mereu cabrio dar nu am gasit la un pret ok ---- numai bine |
pisicar de duminica,topic de o zi :))))))))
|
Quote:
|
Quote:
bafta la cabrio! ;) |
Quote:
|
Quote:
imediat iti sare lumea'n cap... vezi cum faci!!:lol::lol::lol::lol::lol: bafta!:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning