![]() |
Bmw e36 Cabrio
10 Attachment(s)
Bmw e36 cabrio
Inmatriculata RO in 2010 !!! An fabr 94 Motor 2.0 vanos km pe bord 240.000 masina merge bine..nu da cu fum...suna bine motoru .. ca dotari : 4 Geamuri electrice Decapotare electrica ( in momentul de fata nu merge ) Servo functional Abs functional Dublu Ac Volan reglabil pe inaltime Piele crem ( pe alocuri descusuta ) Bord in culoarea interiorului Bari M originale ( fata - spate ) Faruri cu lupa Prelata foarte buna ! ..doar geamuletul trebuie inlocuit ( are folie pe ea in momentu asta ) Gume de iarna bune ! Se poate scoate fiscal ! Pret 1950euro telefon 0767017760 Id mess madzozo16 |
Re: Bmw e36 Cabrio
taxa recuperata ?
e "pusa la punct" acum ? ma refer la fete usi si alte draci demontate pe acolo ... ac functional ? |
Quote:
Puns la punc....lucrez la masina..ptr ca vroiam sa o fac pentru mine..dar a intervenit ceva si deocamdata e de vanzare...daca trec peste problema intervenita o pastrez...in momentul de fata nu sunt puse fetele de usi..ptr ca erau prinse cu holsuruburi..si decat sa le prind din nou cum au fost..mai bine prefer sa le tin deoparte si sa le zic la cei interesati care e situatia... Ac-ul nu are freon...in rest cand apesi pe buton se simte diferenta...(cupleaza) ptr mai multe detalii aveti nr acolo |
Quote:
|
stiu ca ai zis ca ai ceva probleme..dar incerc si eu.esti interesat de variante?
|
nu....daca reusesc sa sa invart un ban si trec putin de "problema" ...nu o mai dau..
|
Te ajut eu cu problemele ?? O dai? Vin maine dupa ea?te salut ruller
|
Masina se poate vinde si cu Hardtop la alt pret ...
Nu mai imi dati PM-uri cu oferte generoase gen " iti dau 1500 euro pe ea" ca nu sunt curios .... |
A plecat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning