Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare.html)
-   -   Bmw e36 Cabrio (https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/355692-bmw-e36-cabrio.html)

ruller 21-01-13 11:11

Bmw e36 Cabrio

10 Attachment(s)
Bmw e36 cabrio
Inmatriculata RO in 2010 !!!
An fabr 94
Motor 2.0 vanos
km pe bord 240.000
masina merge bine..nu da cu fum...suna bine motoru ..

ca dotari :
4 Geamuri electrice
Decapotare electrica ( in momentul de fata nu merge )
Servo functional
Abs functional
Dublu Ac
Volan reglabil pe inaltime
Piele crem ( pe alocuri descusuta )
Bord in culoarea interiorului
Bari M originale ( fata - spate )
Faruri cu lupa
Prelata foarte buna ! ..doar geamuletul trebuie inlocuit ( are folie pe ea in momentu asta )
Gume de iarna bune !
Se poate scoate fiscal !

Pret 1950euro
telefon 0767017760
Id mess madzozo16

jaku 21-01-13 17:03

Re: Bmw e36 Cabrio

taxa recuperata ?
e "pusa la punct" acum ? ma refer la fete usi si alte draci demontate pe acolo ...
ac functional ?

ruller 21-01-13 20:29

Quote:

Originally Posted by jaku (Post 5328180)
taxa recuperata ?
e "pusa la punct" acum ? ma refer la fete usi si alte draci demontate pe acolo ...
ac functional ?

Taxa recuperata....nu am idee...nu sunt proprietar in acte...dar pot comunica cu proprietarul...

Puns la punc....lucrez la masina..ptr ca vroiam sa o fac pentru mine..dar a intervenit ceva si deocamdata e de vanzare...daca trec peste problema intervenita o pastrez...in momentul de fata nu sunt puse fetele de usi..ptr ca erau prinse cu holsuruburi..si decat sa le prind din nou cum au fost..mai bine prefer sa le tin deoparte si sa le zic la cei interesati care e situatia...

Ac-ul nu are freon...in rest cand apesi pe buton se simte diferenta...(cupleaza)

ptr mai multe detalii aveti nr acolo

BaiatBun 21-01-13 20:47

Quote:

Originally Posted by ruller (Post 5328542)
Taxa recuperata....nu am idee...nu sunt proprietar in acte...dar pot comunica cu proprietarul...

Puns la punc....lucrez la masina..ptr ca vroiam sa o fac pentru mine..dar a intervenit ceva si deocamdata e de vanzare...daca trec peste problema intervenita o pastrez...in momentul de fata nu sunt puse fetele de usi..ptr ca erau prinse cu holsuruburi..si decat sa le prind din nou cum au fost..mai bine prefer sa le tin deoparte si sa le zic la cei interesati care e situatia...

Ac-ul nu are freon...in rest cand apesi pe buton se simte diferenta...(cupleaza)

ptr mai multe detalii aveti nr acolo

Fara freon nu ar trebui sa cupleze compresorul,probabil ai foarte foarte putin ramas in instalatie,cat despre fetele de usi cred ca in jur de 80% din pisici le au prinse asa,urata treaba dar practica.Bafta la vanzare ,daca aveam cash eram primul sa o iau,pretul e superok.

B XX ADI 22-01-13 04:08

stiu ca ai zis ca ai ceva probleme..dar incerc si eu.esti interesat de variante?

ruller 22-01-13 09:43

nu....daca reusesc sa sa invart un ban si trec putin de "problema" ...nu o mai dau..

dooxy 22-01-13 18:47

Te ajut eu cu problemele ?? O dai? Vin maine dupa ea?te salut ruller

ruller 24-01-13 17:06

Masina se poate vinde si cu Hardtop la alt pret ...

Nu mai imi dati PM-uri cu oferte generoase gen " iti dau 1500 euro pe ea" ca nu sunt curios ....

ruller 27-01-13 09:07

A plecat....

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning