![]() |
Suspensie golf 3 si altele
Salut,
Am un golf 3, 1.4 benzina, carburator, in 2 usi Am o curiozitate: nu am bani cat sa imi permit o suspensie sport. Se poate sa fac unele imbunatatiri ca de exemplu arcuri de pe golf 3 1.9tdi combi (care teoretic sunt mai tari) scurtate 2 spire. Ar fi o imbunatatire? Alte sfaturi de tuning foarte foarte ieftine pt suspensie, aspect si motor? |
Re: Suspensie golf 3 si altele
De ce oare toata lumea confunda injectia monopunct cu, carburatia? :???: Golful tau nu e pe carburator, nici un golf 3 nu e pe carburator.
|
Pt ca sincer nu am bagat nasu prin motor cat sa imi dau seama si nici nu intra in limitarea specifica injectiei:))
M.am facut de ras, imi asum:d App...ai idee ce mufa din compartimentul motor cauzeaza oprirea motorului la contactul cu apa(balti mari si alte chestii de genu)? |
Ori ai bobina fisurata ori iti intra apa in delcou. Nu iti plafoneaza? Si eu am tot 1.4 si intra in plafonare.
|
Da dar nu face are sunetul ala sacadat de aprindere taiata gen dum dum dum. Ma rog, idei cu suspensia?:d
|
Nu are nimeni idee daca e practica aceasta solutie de upgrade suspensie? Pun pariu ca multora le.ar prinde bine informatia:)
|
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-golf-3-a.html
cred ca te costa mai putin sa iti cumperi o suspensie sport sh decat sa te chinui sa iti incropesti o pseudosuspensie sport care sa iti faca tot felul de probleme pe care pana la urma sa o schimbi intr-un mare final. salz |
am eu de vanzaare, 4 arcuri H&RRR, mai scurte ca originalele....second hand 200 de lei toate 4.
|
Multumesc dar momentan nu am nici un ban. Imi pare rau. Multumesc de oferta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning