![]() |
My 407
5 Attachment(s)
Masina este din iulie 2005 si are motor de 2.0 hdi 136 cp.Nu are foarte multe modificari,doar: jante Oxygin Crystal pe 17",folii llumar si toba finala borla.Probabil vor mai urma si alte modificari,depinde de bani si de cat timp o sa o mai tin.
|
Re: My 407
pana acum e ok :) vopseste bandourile sau macar senzorii
|
Al-2-lea 407 pe forum ...
Sa-l stapanesti sanatos si bafta la tunat Sunt de accord cu ideea de a vopsi bandourile dupa cum a spus si TuningBoy ;)) Ia exemplul lui cristi .. care are un 407 unic in tara :D Bafta |
Ms de urari.Ma gandeam si eu sa vopsesc bandourile si mai ales senzorii ca aia arata destul de urat,da sa vad ca poate o vopsesc toata intr-o culoare mai faina.....ceva perlat poate.
|
Frumoasa masina :)
|
Grozy ... in certificat ce culoare ai trecuta ?
Cumva gri ?? cristi ... e si masina asta frumoasa ... dar tot a ta ramane cel mai frumos 407 ;)) :D ... nu fi modest ;)) :D |
Eee..mai sunt 407 mai frumoase ca al meu..Culoarea asta am vrut si eu la inceput sa o iau..E aur alb..nu stiu cum e in certificat la el..Superbe jantele.. Vopseste prima data senzorii de parcare..se vad urat..
|
Mersi cristi:-) .Oricum adevaru ii ca al tau ii f.f. frumos.....felicitari pt culoare...ii f.tare.Poate o sa ajung si eu pana acolo cu tuningu';) ...In talon scrie alb galben ca asa s-au gandit inteligentii de la RAR.....de fapt culoarea se numeste Or Blanc!
|
daca scrie alb galben te poti juca cu aceste doua culori si nuantele lor :)
|
4 Attachment(s)
ceva poze noi cu eleronu.....Masina ii cam murdara dar o sa mai pun niste poze dupa ce o spal
|
arata bine cu eleronul ;) acum ti-a mai ramas sa vopsesti senzorii si bandourile ...
|
esti multumit de masina? cum merge? ma gandeam sa-mi iau si eu un 407 dar inca ma mai gandesc... cati km are? probleme ai avut ceva cu ea?
|
is multumit cat de cat.....de mers merge destul de bine da i-ar trebui niste caluti in plus k si cu astia 140 parca ii cam lenesa......are 45000 km si cand am luat-o avea 25000 si n-am avut nici o problema cu ea
|
arata chiar bine , daca mai vrei cv caluti ti-as sugera sa ii pui un cip tuning . Cu respect !
|
Spune-mi,te rog,pe kt sunt jantele shi kt ai dat p ele:D
|
All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2025 4Tuning