![]() |
Acarete urs
6 Attachment(s)
Vand ornamente sadow-line e 30 urs 100 lei
Arcuri sport fata 6 cilindrii am un set si pentru 4 cilindrii FK 100 lei setul Un proiector model 1 70 lei Si un proiector model2 100 lei Radiator 2.4 td pret 200 lei este montat pe masina Pompa injectie 2.4 td 100 euro (poma este electronica ) Vas spalat parbriz+vas expansiune 2.4 td 60 lei Vas spalat parbriz +vas expansiune 2.5 12 valve 60 lei Planetara pt ABS 100 lei Un far hella faza scurta stare noua 100 lei Masca _ nas e 30 60 lei Amortizoare spate FK sport 100 lei Bara rigidizare 100 lei tel:0767525731 |
Re: Acarete urs
Amortizoare spate FK sport 100 lei
stare? poze ptr ele? |
Salut,
arcuriel spate, le mai ai? ce drop au? |
2 Attachment(s)
Tepar nesimtit !!!!
Nu e de cumparat nimic de la el....nimic. Telescoapele sport , care in urma discutiilor telefonice erau "ca noi, folosite f putin timp, complete gata de pus pe masina", au ajuns la mine blocate si in starea ce se vede din poze...fiare vechi... nici eu nu saracesc de la 100 lei, nici tu nu te imbogatesti...sa iti fie astia toti banii din buzunar anul asta!!! |
Am cumparat de la el o pereche de arcuri fata sport pt 6 cilindri , cand mi-au ajuns erau arcuri normale vopsite cu pensula in rosu .NU recomand!!
|
Asa este, e un TEPAR, mare TEPAR si inca vad ca mai are anunturi. A zis ca-mi trimite cuplaj cardanic intre caseta volan si cutia de directie, pentru servo, si mi-a trimis pentru fara servo.
Atentie la el. Nu recomand. |
:) bine ca nu am cumparat radiatorul de la el..cine stie ce imi trimitea..
|
ARE CONT SI PE FACEBOOK PE BMW E30 PIESE AM DAT DE ANUNTURILE LUI ACUM NU IL MAI GASESC
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning