![]() |
SCHIMB A6 EDITIE LIMITATA 2003
8 Attachment(s)
VAND A6 EDITIE LIMITATA MOTOR 2.0i 130CP CUTIE AUTOMATA 6+1 DUBLUCLIMATRONIC FUNCTIONAL OGLINZI ELECTRICE INCALZITE 4 GEAMURI ELECTRICE R-CD SONY CU USB IN CULOAREA CEASURILOR ROSU+ALB XENON FAZA SCURTA PROIECTOARE CEATA JANTE PE 16 NOI + CAUCIUCURI NOI SENZORI PARCARE FUNCTIONALI CARLIG ORIGINAL DEMONTABIL CU PRIZA ORIGINAL MASINA NU A FOST IMPLICATA IN ACCIDENTE RULEAZA EXCEPTIONAL FARA ERORI SAU BECURI APRINSE PRIN BORD NU BATE ABSOLUT NIMIC PE EA, NU NECESITA NICI UN LEU INVESTIT ARE 177000 KM ABSOLUT REALI MERG CU EA LA ORICE TESTER DORESTE CLIENTUL PRETUL ESTE de 5600E PT BANI CASH ACCEPT UNELE VARIANTE EVALUATE CORECT TEL. 0765020202 |
Re: SCHIMB A6 EDITIE LIMITATA 2003
Ce o face sa fie editie limitata?cotiera?
|
Motorul. Eu stiam ca Audi l-a pus doar pe A4 B6, insa iata ca si pe A6 il gasim:D
|
Quote:
as fi recunoscator daca fiecare si-ar vedea de thread-ul sau pt k la randul meu pot face diverse comentarii placute sau neplacute. multumesc pt intelegere! |
e plina Romania de A6 cu motor de 2.0
|
Quote:
daca sunea-i k e plina rom de a6 cu mot de 2.5d te credeam. inca o data va rog sa va vedeti fiecare de thread-ul sau. ar trebui o sectiune speciala pt "comentatorii" sau "bagatorii de seama" din astia ca tine. |
Nici unul nu e de vanzare.
Unul negru e in RM Valcea si mai este unul la Brasov.Plus cate or mai fi nu stiu eu. Vectra B de la semnatura te-ar interesa? |
Quote:
|
Nu te supara pe mine dar masina asta a ta chiar nu este editie limitata doar pt simplul fapt ca are un motor PUTIN mai rar intalnit la noi. Nu este motor special deloc, 2.0i cu 130cp si cutie automata, nimic special crede-ma
Editiile limitate in general se fabrica doar cateva masini,cateva sute sau cateva mii poate, insa aceasta masina a fost fabricata in serie destui ani la rand, uite aici sa te convingi: http://www.ultimatespecs.com/car-spe...C5)-20-5v.html Si postul meu nu trebuie sa-l iei ca pe o critica, ci doar o remarca, chiar nu am intentii rele vis-a-vis de tine/masina ta! Spor la vanzare |
P R E T Z N O U D E C R I Z A 4 6 5 0 E!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning