![]() |
Prima masina! :)
Salut 4tuning! :)
In curand vreau sa imi cumpar o masina(prima masina) si nu sunt hotarat ce masina sa imi aleg din cauza taxelor si a problemelor care o sa apara la masina respectiva. Initial eu m-am gandit la astea 4: -Renault megan 2008-2009 -VW Bora minim anul 2003-2005 -BMW 316/318 din 2003-2005 -Audi A4 tot din 2003-2005 Toate sa aiba motor de 1.6(BMW/Bora/Audi) si la Megane 1.5 diesel 100cai sau 1.6 110cai(care e mai bun la Renault 1.5 sau 1.6 16v?),clima,geamuri electrice,full (fara trapa si piele) si la Pret cam 5000-5300 euro masina. Eu zic ca cea mai buna ar fi meganul din 2008/9 deoarece daca e sa o tin si eu inca 5 ani nu vreau sa o duc la groapa de gunoi ,dar acum voi ce ziceti,Se mai merita o masina de 10 ani vechime+aia 5 cat e sa o tin si eu? :)) PS:Nu fac naveta cu masina,o sa ma duc cu ea pana la scl(3km),magazin ,in oras,la tara,chestii normale. ;) thx |
Re: Prima masina! :)
1. Nu ai postat unde trebuie
2. Ia permisul intai, apoi fa-ti planuri pt masina 3. Suferi sa mergi cu masina 3 km pana la scoala? |
1.eu cred ca am posta unde trebuie:Discutii generale masini DISCUTII GENERALE despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, RECOMANDARI, Accidente
2.nu e treaba ta,eu am intrebat care ar fi mai "buna" din alea 4 3.nu dar intoarcete in timp la 18 ani cand ai luat carnetul si spune-mi ca nu ai fost nerabdator sa te duci la scl cateva zile 4.daca nu sti ,nu raspunzi |
Quote:
Renault este buna daca il verifici si vezi care e treaba cu el,daca prinzi unul vai mama lui o sati dai pumni in cap singur. Mai bine zi ce banii esti dispus sa oferi ptr o masina. |
Quote:
Da,bmw 318 nu exista cu motor de 1.6,scz de greseala :) . Dar eu as opta pt bmw.Sincer imi place mai mult dar pe alta parca cand ma gandesc ca masinuta aia o sa aibe peste 11-12 ani de mers (milioane de km) parca vad ca dupa 5 ani la mn=>15-16ani(varsta masinii) nu prea cred ca o sa mai o cumpere nimeni si nu vreau sa mai arunc inca o masina la groapa de gunoi.Acum sa fim sinceri ca oricat ai avea grija de ea tot se scrica,se urateste pt ca e fier pe cand la un Megan din 2009(mai uratel decat un bmw) ii mai trebuie inca 11 ani ca sa ajunga vechitura(depinde de cum e intretinuta).Asta e parerea mea,voi ce ziceti? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning