![]() |
Alegere masina
Salut!
Peste cateva luni voi face 18 ani si vreau sa-mi cumpar (parintii) o masina. m-am oprit la cateva modele (SH): Corsa opc Clio rs |
Re: Alegere masina
astept o parere
|
ce bani, ce an, ce motor, ce cp
|
Ar fi o greseala enorma din partea parintilor sa iti cumpere o masina puternica la 18 ani cu ZERO experienta la volan...
|
Sustin ce a spus colegul de mai sus.
Asa aveam si eu ganduri la alfa gt si alte basme dar am vazut ca pentru un incepator imi cam prindeam urechile...si ma simt foarte bine conducand ceva mai "domestic" mazda 323 sau opel tigra...si daca esti pe jdm o honda civic din 98 |
Quote:
|
Stiu ce zici, am avut masina si eu la 18 ani si ziceam ca am capul pe umeri, nu am avut niciun incident pana in acest moment din cauza mea, dar totusi cand o sa ajungi la varsta mea o sa iti dai seama ca totusi un pic de nebunie tot ai la 18 ani.
Eu nu ii voi lua copilului meu o masina puternica la 18 ani. |
Tu vrei direct opc sau clio rs nu?
e ca si cum as da de A si mi-as lua din prima Yamaha R1 ca sunt eu zmeu si am highscore la Castrol Honda pe PC....las-o balta din partea mea poti sa iti iei orice masina iti doresti/ai bani/vrei/crezi/visezi dar sper sa va fereasca sfantu de "peripeti". Si eu cand aveam 18 ani visam la 330i dar dupa ce am condus 75 de cai si m-am obisnuit cu ei si mi-am dat seama cam cu ce se mananca condusu ca incepator teribilist...mi-am dat seama ca nu e chiar asa...Daca tu crezi ca poti sa te stapanesti cu un clio rs sau un opc .... bravo tie...dar 90% din soferii de 18 ani daca le dai pe mana o masina puternica ii cam mananca la maro sa dea in ea sa vada cat duce...si din pacate de cele mai multe ori se termina tragic. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning