![]() |
Vand Volan Seat Leon Cupra R [ 1M ]
Vand volan + airbag Seat Leon Cupra R
Volanul este in stare foarte buna, nu prezinta defecte deloc, nu este rupt, decolorat sau orice alt defect. Cusatura este cu ata Rosie in stare foarte buna, logo-ul este cu R si imitatie de carbon. Posibil vreo editie limitata, a fost dat jos de pe o Cupra R de UK. Pret : 600 Telefon : 0723.697.255 - Razvan http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...83244572_n.jpg |
Re: Vand Volan Seat Leon Cupra R [ 1M ]
1 Attachment(s)
volanul meu si dif merge ? :)
|
3 Attachment(s)
Airbagul este intr-adevar de pe o editie Sport/FR/Cupra etc si are aplicat un badge cu R insa volanul nu cred ca este autentic de pe o Cupra R.
Volanul de pe Cupra R din cate stiu eu este acesta.In orice caz pretul este foarte bun , numai airbagul costand cel putin 100 euro ! Spor la vanzare ! |
Salut,
Masina de pe care a fost dat jos era o Cupra R, asta stiu sigur pentru ca am vazut-o. Volane de genu, care si ele au fost pe Curpa R, sub 500 euro n-am prea vazut :) |
Volanul pe care il vinzi este luat de pe o Cupra-r,dar variante de 209cp.
Cel de 225(care este o editie mai limitata si rara) arata ca in pozele lui GL91ANB. Volanul tau are pret bun avand in vedere ca e cu tot cu airbag,insa "covrigul" este identic cu cel al lui andutzu_com,precum si cu volanul de g4 gti,passat si alte nebunii cu volan viele in 3 spite,din gama vag. Repet,pret bun,asa ca spor la vanzare. |
atunci eu ar trebui sa caut daor airbag-ul de cupra ! cred ca se potriveste pe colacul meu !
|
Se potriveste, o sa imi vina unu zilele astea
|
in cazul asta trebuie sa il vand pe al meu... te rog anunta cand il primesti !
|
Airbagul de cupra a ajuns.
Volanul este inca disponibil! |
salutare, vreau si eu sa va zic ceva, nu exista airbag de cupra, ala probabil are logo-ul aplicat, airbagurile de genul acela s-au pus pe toate leonurile si toledo dupa 2003, am mai auzit de airbag sport, gresit, aceeasi chestie, in privinta volanului, cel de cupra R sau cupra 4 sunt cele cu piele perforata si logo in partea de jos (R sau 4) ca si la audi S line sau golf R32
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning