![]() |
Renault Clio II Bicorp EE 1.4 16v
5 Attachment(s)
Clio II Bicorp ExtremeEdition an fabricatie 2004 cu motor 1.4 16v si 98 cp ...
Nu o am de foarte mult timp asa ca nu am apucat sa fac mare lucru am pus doar niste jante 15" OZ Racing F1 cu gume 185/55 R15 si folie Llumar pe toate geamurile exceptand parbrizul binenteles :) Urmeaza faruri cu angel eyes ,stopuri spate cu led ,arcuri de coborare ,alte jante probabil 16" ,instalatie audio ... va tin la curent cu modificarile :) |
Re: Renault Clio II Bicorp EE 1.4 16v
misto deocamdata sa vedeam ceo esi :)
|
Quote:
nu am sa pun pe ea nici un body kit etc ... vreau sa fie cat mai simpla dar in acelsi timp deosebita :) |
frumoasa culoarea si destul de puternica pentru marimea ei
dc ai luat jenti pe 15 daca vroiai oricum sa le schimbi cu unele pe 16? pare lovita janta dreapta fata |
Quote:
jantele le aveam de la alta masina si am zis sa le pun sa nu fie alea de fabrica care erau tot pe 15" ... janta are zgarieturi dar nici una grava (janta e foarte rezistenta) nu bate nu tremura volanul |
e frumos ce pot sa spun si elegant arat bine rau
|
Quote:
maine comand stopurile (pe negru) cu led-uri |
hai zi la lume ce e verde si e pe masina ta :)
|
...green filter? :-P
felicitari pt masina, si eu am un bicorp extreme din 2005 negru si vreau in curand folii fumurii... mi se pare mie sau nu ti-ai pus cea mai inchisa nuanta? ce alte planuri ai cu ea? ca o recomandare, ai putea pt inceput sa vopsesti bandourile dp portiere si mai tot ce e plastic negru in culoarea masinii, schimba total aspectul ;-) edit: ce model de stopuri ti-ai ales? |
super eleganta ! bafta in continuare !
|
Quote:
masina a primit arcuri weitec de coborare -35 fata si -35 spate poze in curand |
Quote:
folia e medium intradevar am avut pe jeep cea mai inchisa si noaptea eram cu vizibilitate mica si nu mi-a placut ... de asta in schimb sunt foarte multumit planuri doar pe look-ul masinii ... e masina de zi cu zi ptr mine si am alta ptr "alergat" urmeaza faruri cu angel eyes , triplele cu led negre , ceva la capitolul muzica dar e problema cu spatiul in portbagaj si cam atat deocamdata bandourile nu o sa le vopsesc vreau sa ramana asa (poate mai putin stalpii usilor sa ai fac negri) |
Quote:
stai sa o vezi acum coborata :) |
ceva poze>?? :P noutati??.... frumoasa masina... si culoarea .... sa o stapanesti sanatos
|
4 Attachment(s)
pozele promise :)
more to come ... |
All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2025 4Tuning