![]() |
ajutor la cumparare golf2 1.8 16v vs g60
pareri propietari, fiabilitate,performante,etc multumesc
|
Re: ajutor la cumparare golf2 1.8 16v vs g60
Ai postat in cam multe locuri acelasi lucru, eu iti raspund aici. In primul rand vreau sa te intreb, vazand ca esti din cluj, stii vreun Mk2 G60 de vanzare in zona? :D
In alta ordine de idei, depinde foarte mult de ce vrei tu. 16v este un motor robust, nu foarte pretentios, si care pe langa cei 140 de caluti te incanta cu turatii la scara inalta ;). G60-ul este si el la randu-i robust, chiar mai "strong" decat un 8v GTI, are cu aprox. 20 Cp in plus fata de 16v. Aici insa ar fi doua probleme....1. nu stiu unde vei gasi unul in stare buna si...2. Intretinerea conteaza foarte mult, compresorul avand nevoie de o atentie mai sporita. Cum ziceam insa totul depinde de ce vrei tu....Eu as opta pentru G60 in cazul in care as vrea sa-i cresc performanta considerabil. Cu un G60 te poti juca cu fulia compresorului impreuna cu softul digifant-ului sau poti trece la o turbina care se poate adapata cu putina dibacie. G60-ul iti ofera cuplu suficient la turatii mici insa nu se compara (zic eu) cu suflul unui 16v la turatii mari. |
nu stiu unu prin zona,masina vreau sa o iau din spania,si amandoua sunt relativ la preturi apropiate,din cat am vazut in poze arata destul de bine,acuma oricum pana nu le vad nu stiu sigur care ce ascund,si eu as inclina inspre g60 dar;1 mi-e frica sa nu am probleme cu compresorul 2;trbe sa tin cont ca e o masina de 17 ani supraalimentata si nu sti in ce stare e compresorul si cati o dat in ea 3;trebe sa o aduc pe roti pana aici si sunt cam 3000 km si daca fata pe drum nu-i bine. mersi mult,daca esti din cj da-mi nr de tel daca vrei sa mai vb
poate vii cu masina sa mi-o prezinti... |
Aduci compresorul la mine si il facem sa mearga, singura conditie e sa nu fie nimik rupt in el...
Il segmentam, facem fulie si tot ce ii trebuie sa mearga si itzi garantez ca va manca orice 1.8 gti 16V |
golfuletz a zis bine
depinde ce vrei... liniute -> g60, fiabilitate -> 16v |
pai sa va ganditi ca nu o sa umblu cu ea zilnic pt ca am o masina diesel si una de firma,dar nici dupa fiecare tura data prin oras nu vreau sa pice una alta de pe ea si nu imi trebe neaparat de linii imi trebe sa mearga asa in general(sa fuga mai bine decat fiatul)
ps:compresorul dupa ce imi dau seama daca e uzat? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning