![]() |
vreau sa modific un VW transporter 2 ...
Incepand de la tinichigerie ,vopsea, tapiterie,sonorizare etc.......astept idei si ceva poze dc o mai facut cineva ceva de genu...(eu nu am gasit aici pe forum)
Jante vor fi de 16 " in 5 spite si 5 prezoane...215/55/r16...alarma si inchidere centrala este deja... masina va intra cam peste o luna in reparatii capitale , si acum e momentul pt una alta ...(inspecial ) .ce tine de exterior :)... |
Re: vreau sa modific un VW transporter 2 ...
dak faci rost de un catalog de la rieger tuning...la pagina...393 in partea de jos...i un transporter portocaliu...care poti sal iei k model pt tuningu exterior...si mai esti unu albastru tot acolo..
|
Poti scana,dc ai la indemana acel catalog .....si posta acele poze ??
Peste 2 saptamani intra in tinichigerie masina deja am ceva idei....dar inca nu sunt hotarat,exact ce sa fac..si si bugetul este limitat. Orice ideie si poze cu asa ceva sunt bine venite. |
nu numai Rieger. Japonezii sunt cei mai tari la tuningul exterior pt masini de genul asta.
|
La un search pe google sau pe cateva siteuri specializate pe styling .. o sa gasesti ce cauti ! succes !
|
auzi dac vrei sa vezi un proiect de vw transporter tuning intra tot pe saitul asta ji cauta la masini tuning din sv ji o sa gasesti un vw transorter frumusel
|
Si eu vreau tot un T2 dar m-am cam descurajat daca nu ai bani multi nu ai ce face.
La VW oa tinichigerie o sa ai probleme mari cu Rugina .. panouri de schimbat si podeaua sigur .. DUpa care motorul si diverse. O firma din Londa are motoare de VW t2 de la 700lire pana pe la 2000 Lire cauta cluburi VW si gasesti. Paintul si interiorul e floare la ureche fata de pregatirea pentru. Plus ca treb vb cu cei de la RAR si ITP pt standarde. Din cate stiu T2 are cablu ambreiajului din 2 bucati si treb dintr-o singura bucata. Multe t2 t1 nu au trecut ITP-ulasa ca ai grija Cel mai misto la VW t2 este sa scoti spoilerele .. si sa astupti gaurile sa fie totul neted . ! Uite aici .. Exteriorul imi place ( fara paint ) ..interiorul sucks .. bine gusturile nu se discuta .. ! http://www.elfer-haus.de/bus/ P.S. invata sa sudezi si va fi mult mai simplu .. ! deoarece vei scapa de plata de sudor. T2 e mai nou cu vro 10 ani fata de t1 asa ca ai sanse mai mari .. eu caut t2 Pick up sau t1 . |
Super tare T2-ul de pe elfer-haus, ar fi un bun punct de inspiratie...
|
cum decurg lucrarile la T2?Am si eu 3 bucati,1 de piese iar la celelalte 2 se lucra.Unul-
l restaurez iar al doilea e custom |
este deja tinichigeria facuta , vopsita.....in 2 culori (alb s i albastru metalizat)...acuma se monteaza la loc...instalatia electriica a fost modificata.............am sa pun poze cand e mai spre final.
mai e mult de lucru pe ea, iar timp destul de putin..fiind mult la lucru. :( |
6 Attachment(s)
Ce am gasit si eu
|
1 Attachment(s)
cam asa arata rezultatul finit....p e exterior
la interior se lucra inca..... la camera video de marsalier ,dvd , muzica si tapiterie |
Din Poze Se Vede Ca Este Boxer... Sau Ma Insel?
|
Quote:
ulei |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning