![]() |
E36 - sedan BR 36 RUN
2 Attachment(s)
salutare. Am decis sa pun si eu masina mea printre ale voastre.Nu e nare lucru ,dar cine stie ce ne rezerva viitorul.
deci dupa cum vedeti e un sedan din 94 cu motor 1.8i m43b18 cu distributie pe lant.il am de vreo 4 ani cred.Dupa inscrierea lui in Romania ,am mai facut mici schimbari cum am putut eu. De curand am pus mana pe niste jante style 104 de la Z4. nu sunt prea intresante dar mi le-a dat cineva moaca asa ca le-am luat , le-am rectificat si vopsit si le voi tine pt cauciucurile de iarna. Momentan le am montate pe masina pana imi voi gasi ceva ce imi place. Am coborat un pic garda insa nu am ales o setare mai joasa pt ca nu am pachetul M si cred ca arata aiurea. Voi mai reveni cu poze si astept criticile voastre usturatoare .haha |
Re: e36 sedan BR 36 RUN
Pune ceva mai multe poze, jante arata frumusel , nu sunt urate, mergeau mai bine pe un gri vopsite .Tine-le de vara pana iti iei un set de jante mai scump.Nu e nevoie sa ai un pachet M pe masina ca sa o lasi jos, o masina arata bine si stock dar sa fie si ingrijita.
|
3 Attachment(s)
cu ceva timp in urma am montat xenon scurta +proiectoare.
Farurile le am pus in vara 2012,sunt Depo si stopurile spate le-am facut fume(provizoriu) pana imi pun pe alea cu semnale albe. Am refacut tavanul ,tot gri ( stiu ca multi ati fi ales materialul negru, insa nu am vrut pt ca nu am manere si parasolare negre si am vrut sa evit alte tigatii) |
1 Attachment(s)
alta poza cu jantele puse. Am o gramada de planuri in cap ,insa voi pune poze cu chestiile respective dupa ce le voi face , ca sa nu zica lumea ca visez cai verzi pe pereti
|
SALUT.
spune-mi te rog unde ai folsit jantele si cat a costat vopsirea lor. |
Quote:
Pai mie mi le-a facut prietenul unui prieten. asa ca le-am facut la bani mai putini. |
1 Attachment(s)
cadou inainte de craciun pt pisica
|
Salut ! ... Frumos pisic :D , pe cat is jantele si ce suspensie ai ??
|
Quote:
|
Sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus ! spor la treburi in continuare :D
|
Re: E36 - sedan BR 36 RUN
Semnalele sunt cam aiurea in rest e ok, spor la imbunatatiri
|
Quote:
|
in special alea de la faruri
|
Ai inceput bine...incet incet le faci tu pe toate...momentat esti pe afara? ca nu am vazut pisicu prin braila...
|
Quote:
Poate eram mai departe cu upgradurile pe la masina dar am platit domnilor parlamentari taxa de poluare. de aceea eram cam nehotarat sa o mai tin ,sa o mai fac .... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning