![]() |
Configuratie sistem audio Skoda Fabia 1
3 Attachment(s)
Salutare tuturor si la multi ani in primu rand sa aveti parte de toate bune si fara incidente in trafic !
As dori sa schimbi difuzoarele stock de pe masina mea ( Skoda Fabia 1- hatchback ) Din ce m-am documentat am inteles ca am nevoie de difuzoare de 16,5 cm Cele ce le detin acuma nu scot deloc bass-ul parca ar fi oprit de tot bass-ul din player , iara daca dau bass-ul din player mai tare se aude nasol !! iata la ce variante m-am gandit eu Crunch Blackmaxx BMX 6.2c -Sistem de difuzoare de 16.5 cm pe doua cai -Putere maxima 200W -Putere nominala 100W RMS -Impedanta 4 Ohm -Membrana din polipropilena de inalta calitate -filtre incluse in pachet + tweetere Ground zero GZIC 650X -Sistem de difuzoare cu 2 componente -Diametru woofer: 16.5 cm -Diametru tweeter: 19mm -Putere RMS: 100W -Putere Max: 150W -Impedanta: 4 ohmi -SPL: 91dB (W/m) -Crossover pe fir + tweetere Hifonic BRUTUS BX62i(pe un site imi spune ca pachetul contine si filtrele fara tweetere pe alt site imi spune ca pachetul cotine doar tweetere fara filtre -difuzoare coaxiale pe 2 cai -diametru: 16.5cm -putere nominala: 90W -putere maxima: 180W -impedanta 4ohmi -filtre incluse in pachet -iluminare alba de tip LED |
Re: Configuratie sistem audio Skoda Fabia 1
Pe langa boxele alea o sa-ti trebuiasca si un amplificator. Playerul tau nu scoate mai mult de 4x65Rms (maxim) si astflel iti trebuie si un amplificator ca sa le poti auzii la adevarata valoare.
|
Quote:
|
Cauta sa aiba adancime de instalare maxim 60mm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning