![]() |
Focus Jeans Edition
1 Attachment(s)
Cui ii place ford focus jeans edition?? e chiar atat de frumos tunata incat sa o cumparam direct din fabrica sau mai bine luam un focus normal si il tunam dupa placul nostru
|
Re: Focus Jeans Edition
Quote:
-cip la motor(o duce de la 110 CP la 137 CP) -suspensie sport -frāne cu discuri ventilate faţă şi spate -scaune sport -eleron -spoilere şi praguri -jante pe 17 -evacuare dubla singurul dezavanaj pe care il vad e ca e o posibilitate mult mai mare sa vezi unul la fel pe strada decat daca ti l-ai face tu... dar eu personal asi zice ca se merita... |
mai ai si garantie pt remap! eu zic ca merita dar cred ca nu mai exista oferta!
|
Si acum intrebarea minune ST vs Jeans Edition??
|
*RA_2fast4u : evacuarea dubla e optionala, iar discurile sunt normale , nu ventilate
*UNLORD : nu mai exista oferta...s-au vandut toate *criss_cars : seria jeans edition e facuta de cei de la colina ( toate modificarile mentionate de RA_2fast4u ) la baza fiind focus sport .... |
Quote:
daca te referi strict la aspectul exterior ( ca de performantze nu are rost sa discutam) , imi place mai mult jeans edition (daca ar avea si portocaliul de la st ar fi minunat...), insa sa nu uitam ca j.e. e tunat iar st e varianta de serie... personal as prefera un st (portocaliu :lol: )cu kitul exterior de la jeans edition + inca cateva modificari ;) .... cu respect , primul posesor de jeans edition ! :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning