![]() |
Bataie de joc !
De ce oare isi bate lumea joc de masini ?
Eram convins 100 % ca tuning-ul spaniol e kitch pe orice masina, dar acum sa isi bata joc si de Dacia noastra ... :sad: Gasiti ceva atractiv sau folositor la Dacia asta ? https://www.youtube.com/watch?v=uLwfwmvKliY |
Re: Bataie de joc !
NFS:))
|
mare pacat...si pt masina originala,dar si pt jante....:rolleyes2
|
1) nu e Dacie
2) s-ar numi bataie de joc daca ar fi fost masina ta, si s-ar fi pisat in rezervor. Pana atunci... ORICINE E LIBER SA FACA CE DORESTE CU BUNUL SAU, iar cei care-si dau cu parerea atat de vehement poate ar trebui sa se duca la parinti, sa-i intrebe de ce si-au batut joc de educatia lor. Acum stergeti-l si p-asta, cum ati facut cu postarea mea din topicul labarului emo cu nostalgia. |
Masina asta arata foarte bine, eu vad doar 2 mici "defecte" la ea si anume: jantele care sunt mult prea inguste pentru acele pasaje si bara de fata care nu e chiar ok in rest masina foarte tare. Interiorul e frumos lucrat cu fibra de sticla si tot ce trebuie acolo. Daca voi nu aveti bani sa faceti asa ceva nu inseamna ca acea masina e urata. Sunt multe dacii pe site-ul asta urate si foarte urate pe care toti "aplaudacii" le lauda si le ridica in slavi.
|
1 Attachment(s)
cel mai tare tuning tot noi il facem,
exemplul asta e chiar de muzeu: Vad niste influente de la Countach:lol: |
Quote:
sa nu se supere user-ul djboss:lol: |
Chiar nu mi se pare bataie de joc...e chiar interesant ca nu doar noi romanii aranjam daciile
|
blanita la volan , ii mai trebuie un dvd cu Hello Kitty !
|
Quote:
Nu tin partea nimanui dar informatia data de tine nu era corecta ! Bafta tuturor ! |
Quote:
|
Ar fi frumos sa verificati dupa jumatate de an cum sta masina la finisaje. Va zic eu : dezastru ! Crapa chitul si fibra de pe ea.
Confirm si eu, dupa acent, nu este spaniol. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning