![]() |
Cand mai organizati o cursa la Suceava?
Hai,noroc,dragii mei...tare va mai duc dorul,ca asa cum m-am simtit la Suceava ultima data,nu m-am simtit niciodata...va astept cu o veste care sa-mi gadile auzul si sa-mi bucure ochii...sper sa anuntati cat mai curand o cursa legala...aveti grija de voi si numai bine va doresc.
Dragos va saluta din buburuza gri. |
Re: Cand mai organizati o cursa la Suceava?
Inca nu sa anuntzat nimic sigur despre un eveniment ..dar vor fi sigur ;)...asa k stai fara griji ...
|
Salutari draga Dragos. Vad ca esti extrem de nerabdator...da' asteapta si tu sa dea coltu' ierbii, k ai vazut cum e vremea la noi de ciudata. Noi deocamdata suntem (pre)ocupati cu pregatirile pentru 4tuning, dar speram sa va facem o surpriza frumoasa si anu' asta sub o forma sau alta...:D
|
cam tarziu am raspuns dar se pare k va fi pe 24 iunie...ink nu e 100% sigur
|
cine a zis ca va fi pe 24... ca e posibil sa fie pe 30... ;)
|
Daca ar fi sa se organizeze pe 30 ar fi super.. asta inseamna o saptamana in plus de munca.. la masina.. care in regim de urgente..conteaza enorm..
bafta in organizare..si se asteapta un raspuns inainte de data de 30 :D cu respect..slip |
slipule ;)) mai dai si pe la noi :)) o sa va anunt cand aflu si eu ;) si bafta la ghost project slip ;)
|
Quote:
salut suceava si astept cu nerabdare cursa.. numai bine si spor la organizat cu respect...slip |
Te ajteptam paici :)...cu chestia aia cu sigla aia ciudata cu 4 cercuri ;))...din cate jtiu eu ..
Pe 25 am auzit k ar fi data finala ...helllooooo cinevaaa |
25 luni cand e bacu ? :))
|
25 din cate stiu e luni si at se termina zilele sucevei... aveti oleak rabadare sa primim si noi un raspuns de la primarie.... si cum se primeste stefan o sa posteze data exacta ;)
Slipule.. ;)) fa un filmulet sa vdm cum se aude inima lu ghost ;)) :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning