![]() |
Cumpar DEA
Cumpar 1 bucata din urmatoarele modele deagostini,sigilate,ofer 33 ron pret final:
dacia 1410 dacia 1309 trabant p50 aro 10 Aro IMS M461 Platesc ( DOAR )in cont brd sau ramburs la of postal. Ofer 40 ron pret final pt -Dacia 1310 editia poloneza (culoare bleo). . -Dacia 1300 break editia poloneza (culoare verde). Multumesc. |
re: Cumpar DEA
Un trabant P50 va pot oferii eu, se prezinta in stare excelenta pe postament insa nu mai are blisterul. Pretul ar fi de 30 lei cu totul.
|
Multumesc pt oferta insa le doresc neaparat in blister.
|
In continuare interesat de modelele mentionate.
|
Quote:
Sunt in continuare interesat si de celelalte modele. PRET 33 RON Pret FINAL inseamna ca MACHETA + TRANSPORTUL=33 RON |
Anunt valabil...
|
Alte modele nu te intereseaza?
|
Multumesc,insa doar cele mentionate doresc sa le achizitionez.
|
Doresc sa achizitionez si numerele 5 si 6 de la colectia Eaglemoss Ferrari.
NR 5- F40 NR 6- 599 GTB |
Numarul 6 se gaseste la chioscuri. Am vazut prin Podu-Ros, prin Canta...
|
Serios...nu are nimeni spre vanzare??!? :cry:
Cumpar 1 bucata din urmatoarele modele deagostini,sigilate,ofer 33 ron pret final----PRET 33 RON Pret FINAL inseamna ca 1 MACHETA + TRANSPORTUL=33 RON. dacia 1410 dacia 1309 aro 10 Platesc ( DOAR )in cont brd sau ramburs la of postal. Ofer 40 ron pret final pt -Dacia 1310 editia poloneza (culoare bleo). . -Dacia 1300 break editia poloneza (culoare verde). Doresc sa achizitionez si numerele 5 si 6 de la colectia Eaglemoss Ferrari. NR 5- F40 NR 6- 599 GTB |
salut am eu de vanzare machetele ;
NR 5- F40 - 45 lei NR 6- 599 GTB - 45 lei transportul este gratis daca le doresti pe amandoua . altfel 5 lei costul pentru o singura bucata . sunt in blister , nu au defecte au fost bine alese . daca esti interesat astept mesaj privat . |
PM sent
|
Dacia 1410 achizitionata.
Anunt valabil pana luni,10 iunie.Dupa aceasta data se poate inchide. Pt cand se va putea re-deschide voi ruga un admin sa ma ajute.Multumesc. Lista,din nou actualizata,cu modelele dorite: Cumpar 1 bucata din urmatoarele modele deagostini,sigilate,ofer 33 ron pret final----PRET 33 RON Pret FINAL inseamna ca 1 MACHETA + TRANSPORTUL=33 RON. Dacia 1304 pick up dacia 1309 aro 10 Platesc ( DOAR )in cont brd sau ramburs la of postal. Ofer 40 ron pret final pt -Dacia 1310 editia poloneza (culoare bleo). . -Dacia 1300 break editia poloneza (culoare verde). Doresc sa achizitionez si numerele 5 si 6 de la colectia Eaglemoss Ferrari. NR 5- F40 NR 6- 599 GTB |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning