![]() |
cumpar acte bmw e36 compact
acte de romania, model compact 318 ti 1895 cmc, de preferat negru an fab 96-98. astept oferte aici sau pe pm
|
Re: cumpar acte bmw e36 compact
am eu ce cauti 0745832611...
|
ma lamureste si pe mine mai exact cum se face o recarosare,mi-as aduce de afara o pisica full,si din tara sa iau acte de ro,trebuie si seriile,numerele si actele,apoi cum trec actele pe numele meu?Sunt in ceata cu asa ceva.
|
Quote:
|
Quote:
|
inca cumpar
|
caut in continuare.......:arrow:
|
valabul....:?:
|
actele toate,carte.talon.contract,fiscal,serii,numere etc.
pret 150euro 318ti negru din 97 ai 2 variante: 1- vii la bucuresti si le ridici personal,taiem seriile de pe caroserie dupa ce iau banii 2-banii in avans cu copia de pe buletinul tau, sa iti fac contract si sa iti dau fiscalul prin curier daca nu vrei sa te deplasezi. iti spun asta pentru ca masina nu mi-o mai primeste la fier vechi fara serii si nu mai pot lua chitanta pentru radiere din circulatie si de la fisc!!! trebuie sa intelegi situatia!Nu fug cu banii tai in lume. In caz ca apare vreo problema sau e ceva in neregula eu iti dau banii inapoi! salut! |
imi pare rau dar nu trimit bani in avans, masina ii poti taia seria ( lucru pe care il fac si cei de la fier vechi) apoi o lasi ca materie prima adica fier si it iei bani pe ea, iar daca nu reusesti sa vinzi actele cu seria , te reintorci la ei cu chitanta pe care ti-o dau atunci cand iei bani pe caroseria fara serie si cu seria propiuzisa si iti fac ei actele cu care poti radia masina din circulatie, deci daca doresti sa imi trimiti actele si seriile si sa le achit cand le primesc, sunt de acord, daca nu , imi pare rau si iti urez bafta la vanzare!
|
am inteles.
si cum sugerezi sa facem?sa iti trimit prin curier seriile cu actele?cu plata ramburs echivalentul a 150euro? |
Quote:
|
Quote:
doar ca imi trebuie copie dupa buletinul tau! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning