![]() |
BMW ALPINA B3 BiTurbo
5 Attachment(s)
BMW ALPINA B3 BiTurbo Alpina B3 BiTurbo este prezent zilele acestea in cadrul Salonului auto de la Geneva. |
Re: BMW ALPINA B3 BiTurbo
Banuiesc ca e bazat pe motoru de pe 335i.. oricum, f interesanta masina ;)
|
frumoasa masina asta si are si niste performante de invidiat.
|
Frumoasa mashina....interesante performantzele :>
|
prea tare , dar nu o sa se compare cu noul m3
|
Oricum cei de la Alpina au fost un pic mai ponderati cu caii putere,ei axandu-se in primul rand pe echilibru si rafinament dar in curand cei de la Hartge sau Hamann o sa aduca sub capota acestei masina o herghelie demna de disputa directa cu noul M3. Motorul de 3 litri biturbo de la BMW, cel de pe 335, are un potential fantastic fiind considerat un foarte bun punct de plecare.
Have a nice day. |
oooooooooo daaaaaaaaaaa!!!!!!!!
kick ass car |
in afara spatelui, restul masinii e f. misto!
|
Masina frumoasa...performante bune...
|
Super tare. Alpinaaaaaaa. :-)
|
la capitolul uratzenie e full options...la performanze e f bine....dar ptr k e un alpina are shi un pretz mai piperat...cand vezi noul m3 alte modele chiar nushi mai au locul in nici un fel de discutzii...
|
Yeap!,it's a Alpina!,dar cand naibi or sa renunte si ei la scrisu ala de jos de pe spoilerul fata!!?,da un aspect de tuning al anilor '80.In rest performante de invidiat.
|
tare rauu !!!!
|
Quote:
oricum alpina eu stiu ca nu faceau masini pt exterior faceau masini care erau super tari si nu aveai c sa le zici,si p deasupra ffffffff confortabile iti zic eu,asta nu e masina de curse sau alte chesti desi are cu ce,e o masina de domni adevarati de un om care pleca de la opera dar care stie ca are cava caluti sub capota |
cu mersu asta al iei intepat da toata lumea peste cap
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning