![]() |
"Engine System Fault"
Salutare Dragi Ford-uisti:)) Am si eu un ford focus 1.6 Tdci 109CP 2006 si mi-a dat o eroare in computerul de bord "Engine System Fault" dar masina mergea okey pana pe 31.12.2012 cand am facut un drum scurt de 30 km si pe parcurs motorul a inceput sa se inece si chiar sa se opreasca(de vreo 2 ori).. :sad:am intrebat cativa "cunoscatori" in ale fordului si mi-au spus ba ca e de la EGR ca poate scapa ulei (ceea ce nu face) ba e filtrul de motorina care l-am schimbat acum 20.ooo km (nu neg asta stiu ca se schimba la fiecare schimb de ulei) ba ca bujiile ar fi arse.Alti mi-au spus ca datorita faptului ca am schimbat bateria masini... dar nu inteleg cum o simpla schimbare a bateriei X_X. asta ar fi povestea mea de inceput de an pe 03.01.13 o pun pe tester sa vedem ce erori ne da si un alt mecanic mai trage un ochean la masina :D:) Sfaturile voastre sunt bine venite Multumesc si
LA MULTI ANI!! Si sper ca Noul An sa va aduca numai Bucurii:) si Sanatate:) Drum Bun |
Re: "Engine System Fault"
Quote:
|
Eu am avut problema asta si am schimbat bujiile . Aparuse eroarea asta in bord si motorul nu se mai tura mai mult de 3000 de ture. Alta varianta ar fi filtrul de polen infundat,cine are.
|
Ce treaba are filtrul de polen cu turatia motorului ????
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning