![]() |
E46 - 318D
10 Attachment(s)
Salut! In sfarsit pot sa-mi prezint si eu primul meu BMW ,este vorba de un E46 318d, an 2002 pentru inceput sa va dau cateva date:
Detalii Tehnice: - An fabricatie:2002 - Cap cilidrica: 1995cmc Dotari -geamuri electrice -oglinzi electrice -tapiserie piele -sistem navigatie(navigatie mare...magazie cu 6 Cd uri) -pilot automat -faruri cu lupa xenon -geamuri electrice -Scaune incalzite piele -Perdeluta electrica -Clima -Spalatoare faruri -parbriz incalzit -inchidere centralizata -comenzi volan Cam astea ar fi. :D |
Re: BmW e46 318D
in sfarsit te hotarasi sa`ti prezinti si tu masina :D , e frumoasa ba si bafta la modificari :P
|
Mersi si a ta este frumoasa :D
|
Tare frumos interiorul ,cat si exteriorul nişte jante ceva mai mari si e perfecta.
|
Mersi Frumos....O sa vina si ele :D
|
Daca nu este secret,cat ai dat pe maşinuta?daca nu vrei sa faci public ,trimite pe pm,ai cumparato din afara?
|
Felicitari pentru achizitie, este frumoasa, imi place in mod deosebit interiorul sport gri ca si masina.
Nici celelalte dotari nu sunt mai prejos. Din punctul meu de vedere ii mai trebuia trapa, pachet m, alte roti si era perfecta. Multi km fara probleme, |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning