![]() |
Dot cauciucuri
Dot 1105 ce inseamna ? Luna 11 anul 2005 sau anul 2011 luna 05 ? Care este ordinea ?
Din cate stiu eu insemna saptamana 11 din 2005 ? E corect ? |
Re: Dot cauciucuri
Intr-adevar este vorba de saptamana 11 din anul 2005 !
|
Merci...
Tocmai ma uitam dupa niste cauciucuri de vara si unul se lauda cu dotul lui din 2005... Pai mie mi-e frica sa merg cu dot din 2008 si asta se lauda cu cauciucurile lui meseriase... Ca exemplu... Ia uite-l si pe-asta cica vand cauciuc in stare buna... Si mare gaura ce are in el... E bun de trimis prin posta ;) Mai vrea si 150 de lei pe el... Mi-ar fi fost rusine sa cer 30 de lei... http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10692519.html |
Intr-adevar cand am cumparat masina avea montate cauciucuri Dunlop pe 16.
DOT-ul era undeva la sfarsitul lui 2009 dar erau atat de imbatranite incat le-am schimbat imediat.Depinde foarte mult si compozitia cauciucului indiferent de DOT. |
Quote:
|
Care este vechimea maxima a unui cauciuc? Vechimea la care el poate sa mai dea randament. Pentru ca cum bine stiti, nu e suficient sa fie carnos daca nu are si un an de fabricatie mai recent.
So.... Eu am inteles ca limita ar fi de 8 ani vechime/uzura |
Quote:
|
Quote:
vreo 6 ani scrie prin manualele universitare de la Autovehicule Rutiere. Dar poate scadea drastic, in functie de conditiile meteo/clima/folosinta. |
Quote:
Te salut.Greu gasesti cauciucuri bune, fiecare vrea doar sa se scape de marfa..Daca te intereseaza, poti gasi la www.cauciucuri-second.ro cauciucuri second import Germania care sunt chiar ok. Spor la condus! |
Salut,
Conform legislatiei in vigoare vechimea maxima a unei anvelope montate pe un autoturism nu trebuie sa fie mai mare de 5 ani. |
Dotul 1105 inseamna: Lotul 11 din 2005, aproximativ saptamana 11 din 2005 ! :-)
|
Quote:
Oare se uita in trafic dupa vechime ? Eu am depasit in august 5 ani... Oare vor fi probleme la primavara ? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning