Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/35234-intalnire-generala-virtual-tuning-1-aprilie-2007-a.html)

Gratzian 08-03-07 00:50

Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

sambata , 31 martie 2007 vom organiza la locul evenimentului intalnire nationala Virtual-Tuning.
vom discuta live toate problemele aparute de-a lungul timpului, vom stabili pentru viitor o cat mai buna organizare pentru dezvoltarea VT, atat la nivel de forum, sectiune pe site dedicata, linia pentru revista, frecventa si tipurile concursurilor, etc...
astept propuneri pentru ordinea de zi.

Ace Axel 08-03-07 07:47

Re: Intalnire generala VirtualTuning

la c ora e intalnirea?!
si o intrebare care am postato si p celalalt topic: participantii la concursul vt vor avea intrare gratuita k anul trecut? dak da.... in toate zilele?

GRIGO 08-03-07 09:00

super buna ideea ....
aceeasi intrebare o am si eu ...beneficiem de intrare gratuita ca anul trecut?

HoricutzWSR 08-03-07 09:21

sincer,nu mi`e de intrare...mi`e sa ma intalnesc cu fratzii :peace:

peter 08-03-07 09:35

super tare..sper sa fiu prezent !

frost_dani 08-03-07 13:42

hmmm.....shi eu vreau sa fiu prezent dar nu cred ca am sa pot...ca sar putea sa vin pe 29 shi nu am unde sta pana pe 31....:((

metal_militia 08-03-07 18:33

ar fii bine sa ne vedem organiza (k oricum ne intalnim pe acolo :-P ) mai pe dupa amiaza...sa ne acomodam cu atmosfera :lol:

alex_maniacu_91 08-03-07 18:45

si eu spun prezent

Trickz 08-03-07 18:49

mah ce naiba mah...vbim de intrare moka?? tot noi vom profita de banii aia (ex banda pt forum, premii, etc)....si ontopic, o sa fiu prezent si platitor de bilet, chiar daca particip:P

ruver 09-03-07 13:50

Interesant, o sa fiu si eu pe-acolo...

P.I.M.P boy 10-03-07 09:41

o sa vin si eu..poate... frate dar akm pe bune dak om plati intrarea ce are ...? dak nu e ok asa stati aksik si vdeti pozele pe forum :P

Ace Axel 10-03-07 13:09

omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.

import_skillzzz 10-03-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 790621)
omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.

in toate zilele dak vi - pe pariu ca in 90 % din timp eshti langa desenul tau dand autografe :-P

ra2 10-03-07 19:22

Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

legat de asta...dak se face cu intrare libere ptr cei care participa eu zic sa se faca o intrare separata sa evitam inbulzeala de anu trecut....ca puteai sa zici ca da domne particip la concurs si te lasa...asha o intrare speciala zic eu ca ar fi mai buna...te scrie pe o lista nick-u sau numele shi aia e intrii pe acolo...cum suna?:D

Alkatraz 10-03-07 19:41

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 790795)
in toate zilele dak vi - pe pariu ca in 90 % din timp eshti langa desenul tau dand autografe :-P

Ce tare ai fost .... tu oare vezi ce scrii ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai "omuletule" baga-ti mintile in cap ... spui niste aberatii de rad si curcile de tine .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca am sa fiu in ziua respectiva prezent la salon am sa ma altur si eu ....

All times are GMT +2. The time now is 11:20.

- Copyright 2026 4Tuning