![]() |
Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
sambata , 31 martie 2007 vom organiza la locul evenimentului intalnire nationala Virtual-Tuning.
vom discuta live toate problemele aparute de-a lungul timpului, vom stabili pentru viitor o cat mai buna organizare pentru dezvoltarea VT, atat la nivel de forum, sectiune pe site dedicata, linia pentru revista, frecventa si tipurile concursurilor, etc... astept propuneri pentru ordinea de zi. |
Re: Intalnire generala VirtualTuning
la c ora e intalnirea?!
si o intrebare care am postato si p celalalt topic: participantii la concursul vt vor avea intrare gratuita k anul trecut? dak da.... in toate zilele? |
super buna ideea ....
aceeasi intrebare o am si eu ...beneficiem de intrare gratuita ca anul trecut? |
sincer,nu mi`e de intrare...mi`e sa ma intalnesc cu fratzii :peace:
|
super tare..sper sa fiu prezent !
|
hmmm.....shi eu vreau sa fiu prezent dar nu cred ca am sa pot...ca sar putea sa vin pe 29 shi nu am unde sta pana pe 31....:((
|
ar fii bine sa ne vedem organiza (k oricum ne intalnim pe acolo :-P ) mai pe dupa amiaza...sa ne acomodam cu atmosfera :lol:
|
si eu spun prezent
|
mah ce naiba mah...vbim de intrare moka?? tot noi vom profita de banii aia (ex banda pt forum, premii, etc)....si ontopic, o sa fiu prezent si platitor de bilet, chiar daca particip:P
|
Interesant, o sa fiu si eu pe-acolo...
|
o sa vin si eu..poate... frate dar akm pe bune dak om plati intrarea ce are ...? dak nu e ok asa stati aksik si vdeti pozele pe forum :P
|
omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.
|
Quote:
|
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
legat de asta...dak se face cu intrare libere ptr cei care participa eu zic sa se faca o intrare separata sa evitam inbulzeala de anu trecut....ca puteai sa zici ca da domne particip la concurs si te lasa...asha o intrare speciala zic eu ca ar fi mai buna...te scrie pe o lista nick-u sau numele shi aia e intrii pe acolo...cum suna?:D
|
Quote:
Bai "omuletule" baga-ti mintile in cap ... spui niste aberatii de rad si curcile de tine .... :lol: :lol: :lol: :lol: Daca am sa fiu in ziua respectiva prezent la salon am sa ma altur si eu .... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning