![]() |
Intalnirea De Weekend !
Am creat acest thread pe a posta aici prezenta voastra in weekend la Sala sau oriunde stabiliti sa ne intalnim !
Deoarece se apropie vara si v-om iesii din ce in ce mai mult, si vor fi din ce in ce mai multe intalniri, postati aici in loc sa creati un thread cu fiecare intalnire si cu fiecare data ! De ex: pe data de 10.03.2007 eu voi fi prezent la sala intre orale 21 si 22, daca mai vine cineva sa posteze prezenta lor aici ! |
Re: Intalnirea De Weekend !
pe data de 10.03.2007 eu voi fi prezent la sala sporturilor intre orale 21 si 22
|
eu prezent tot asa dupa ora 20.00 cu doua Opel Astra G
|
hai ca daca vin 2 prieteni de-ai mei cu masinile apara si eu pe la sala...
|
HOP si yo pentru sambata seara....si sper sa vin cu neshte calutzi amaratzi...
192 la numar. GOD HELP ME !!!!! |
da doamne blondule......ce pot sa zic...distractie plakuta,din pakte nu pot sa vin
|
ot: shantzule, trebuia sa lasi sa vada si el :))
a vazut sigur - shantzu |
haideti mai.....cine mai vine sambata la Sala?.....haideti k s-a inklzit afara .....;)
|
Prezent//sambata pe la Sala...Daca ma primiti :))
|
ooooooooo.....cum sa nu man.......te primim cu bratele deskise
|
vin si euuuuuuuuuuuu....sper sa nu plecati iar la Bucuresti :)))))
|
ba cred ca o sa plecam iar la bucuresti ca e intalnirea NSL unde o sa se discute treaba cu tricourile si alte alea ;)
oricum tu vino , ca nu se stie cine pleaca :) |
MIN vino ca eu nu plec la Buc, daca e o sa plece 1 sau 2 masini dar restul stam... cine stie ce iese... ma luat un chef dala mare de ||, asa ca astept cati mai multi !
|
k o sa vin,am vorbit acum 20 min cu baiatul cu loganul ala rosu d sapt trecuta,si o sa vina si el si cu ink nishte prieteni (cu masinile) si cu baiatul cu cielo cred,deci o sa ne strangem multi cred,in ciuda intalnirii d la Bucuresti :D
|
have fun...la bucuresti posibil sa plece mai multe mashini nu 1,2 cum zici u aml`ule!!!...orikum ...de preferabil ar fi fost sa te duci k esti membru` NSL!!...dar ..trecem peste...
min`ule...dak il mai chemati pe baiatu` cu cielo alb...spuneti`i voi sa stea cuminte de data asta...fara..."cascadorii"...mai ales knd sunt mai multe mashini in preajma si nu are loc... |
All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2025 4Tuning