![]() |
Re: Audi S5
2 Attachment(s)
poze cu Audi S5 si niste date tehnice..
General Information Vehicle Type: 2-door coupe, production car Price: Unavailable Fuel Mileage: Unavailable Drivetrain Configuration: Front Engine/AWD Engine: V8 Displacement: 4200 cc **********: 354 bhp @ ---- rpm Torque: 325 lb-ft @ 3500 rpm Max RPM: Unavailable Transmission: 6-Speed Manual Dimensions Weight: Unavailable Height: Unavailable Length: Unavailable Width: Unavailable Wheelbase: Unavailable Track (f/r): Unavailable Performance 0-60 mph: 5.0 sec 0-100 mph: Unavailable 1/4 mile: Unavailable Top Speed: 155 mph (limited) Lateral acceleration: Unavailable Braking 60-0 mph: Unavailable |
Quote:
Putere ... se spera la ceva mai mult ... dar iar, daca cifrele sunt cele reale ... e avantajat de o masa redusa, iar un viitor RS5 ar fi super rapid. :D E ciudat pt ca se prefigura si un motor de 4.2 pe A5-ul normal, nu doar pe S5 ... ce ar fi dus S5-ul undeva pe la 380-400 cai... iar rs5-ul .... :shock: :D |
Re: Audi A5
Se pare ca sunt datele sunt oficiale.
A aparut masina si pe audi.de Pacat ca nu au oferit motoare mai performante, dar, ne multumim si cu atat. :rolleyes2 |
Re: Audi A5
3 Attachment(s)
Cateva poze cu masina in carne si oase ...
|
Audi S5
3 Attachment(s)
4,2 fsi quattro 354cp
|
speachless...
|
Nice ride. Oare vor face si RS 5? Masina arata sublim, e o combinatie de audi TT cu A3.
Frumos dupa parerea mea. Good job Audi. |
7 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
Nu imi place...
|
mie unul mi se pare absolut superb
|
All times are GMT +2. The time now is 19:59. |