![]() |
cumpar pentru golf 3
2 Attachment(s)
cumpar grile perforate pentru boxe cele din fetele de usi sau schimb cu grile astupate ( in stare impecabila ) de culoare neagra cod original 1h0868149
2 capace de jante 14'' medelul din poza 0723183204 |
Re: cumpar pentru golf 3
1 Attachment(s)
Adica asta.
|
inca sunt in cautare
|
50 lei 2 capace de jante.stima!
|
Quote:
|
arata si mie toate 4 la 40 50 lei cum spui tu:))
|
Quote:
Zilnic verific anunturile de pe aici, nu stau acuma sa caut sa-ti fac tie placere. Ti-am zis ca, cu atat se vand, cu atat se vand. Intre timp a primit deja o oferta cu pretul corect. Pana atunci, cand mai pui preturi piperate, mai vezi cu cat se vand real. Bafta la vanzare. Daca mai are totusi cineva aceste capace, ii puteti posta in continuare... cu oferte. |
avocatu' poporului:))
|
Quote:
Doar avocatul prietenului. Abtine-te copile. |
:)) arata-mi si mie macar o dovada ca alea sunt mai ieftine .se vand la 100 lei toate 4. mereu un pret e negociabil ceea ce nu prea cunosti.copile:))
|
ms de oferta , fiecare are pretul lui nu am nimic cu tine u ai oferit eu am dreptul de a alege .
am gasit pe okazii 3 capace in stare impecabila cu 50 lei cu transportul inclus am rezolvat cu capacele de jante inca sunt in cautare de capace boxe pt fetele de usi fatza si spate modelul 4 usi |
inca sunt in cautare pentru capacele boxelor 2 penru fata si 2 pentru spate modelul pentru 4 usi
cumpar si mai putine bucati cate 1 sau 2 0723183204 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning