![]() |
Vand e36 Mpacket
18 Attachment(s)
An : 12.1996
Km : 240.000 Motor : 2.0 m52 S3 Dotari : Volan ///M comenzi , inele cromate ceasuri bord , schimbator ///M , obc mare 18 butoane , dubluclimatronic digital , pilot automat ( functional din comenzile dupa volan ) , cass + magazie cd originala , inchidere centralizata , volan reglabil , interior recaro incalzit , ASC , ABS , dublu airbag , lampi interiore clare + oglinda centrala + cotiera e46 , 4geamuri + trapa electrica modul comfort , pachet lumini , pachet nefumatori , ///M Packet original ( bara fata , bara spate , praguri , bandouri , oglinzi , stopuri spate ) , PDC OEM ( parktronic ) , proiectoare + xenon , faruri cu lupa Bosch + xenon , oglinzi electrice si incalzite , semnale + lucasuri albe , suspensie sport reglabila , subwoofer us blaster + statie alpine v12 , jante Kerscher Futura toate dotarile perfect functionale masina ruleaza impecabil , trebuie revopsita pentru pretentiosi prezinta zgarieturi . Defecte : usa spate dreapta usor infundata , panou spate strambat foarte putin , cheder portbagaj rupt in partea de jos si zgarieturile mentionate mai sus . Telefon : 0765.601.256 . Pret : 3300 euro discutabil . Schimb cu e46 coupe sau facelift . |
Re: Vand e36 Mpacket
9 Attachment(s)
Poze de sezon , murdara ... am uitat sa scriu trusa de scule completa + cric + cheie de roti toate originale :)) .
|
te intereseaza opelul meu si o dif din partea mea
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...-11708276.html |
Quote:
Multumesc pentru intelegere ... |
Frumoasa masina... Si interiorul e foarte frumos. Bafta la vanzare.
Pacat ca renunti la E36 ... Imi pare mai frumos ca E46 :) |
Quote:
|
e46 coupe 1.8 , 2.0 , 2.5 .
e46 facelift 320d , 330d . Ofer diferenta . |
Se poate inchide , nu se mai vinde .
Multumesc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning