![]() |
>>>DEZMEMBREZ BMW E36<<<4 USI
dezmembrez bmw e36-4 usi /1993
Dotari : geamuri electrice fata traseu evacuare remus jante originale bmw bbs 15'+ anvelope iarna motor 1.8 m43 incalzire scaune fata grup blocant punte spate cu discuri Masina se vinde intreaga la 25 milioane pret fix,sau se dezmembreaza preturi negociabile,revin cu poze 0763712546 -zona SOCULUI-PANTELIMON |
Re: >>>DEZMEMBREZ BMW E36<<<4 USI
5 Attachment(s)
Poze.......
|
Faruri BOSCH -200 RON PERECHEA
Toba finala REMUS-2 iesiri -100e-sunet deosebit Jantele OE 15' -150 E-au anvelope iarna butoane scaune incalzite + instalatie -100 ron punte spate cu discuri-COMPLETA 350 ron grup blocant,(pe tablita scrie 5,73 S)-800 ron preturi la reperele cerute PE PM radiatorul apa s-a dat! |
5 Attachment(s)
Poze
Ceasurile bord au 175000 KM |
salut!
as vrea sa vad cum arata aceasta instalatie de incalzire in scaune (ceva poze, trebuie sa desfac scaunele?, mufele de cuplare, de unde se alimenteaza?)... eu am scaune din piele si ma intereseaza o instalatie completa de incalzire |
salut fetele de usi pe fata in ce stare sunt si la ce pret
|
29-12-12 09:31
musashi gero Re: >>>DEZMEMBREZ BMW E36<<<4 USI salut! as vrea sa vad cum arata aceasta instalatie de incalzire in scaune (ceva poze, trebuie sa desfac scaunele?, mufele de cuplare, de unde se alimenteaza?)... eu am scaune din piele si ma intereseaza o instalatie completa de incalzire scaunele tale nu au incalzire?adica nu ai 2 mufe sub ele,iar instalatia de incalzire se cupleaza la instalatia masinii cred,inca nu am dat bordul jos,sa merg dupa fire,voi revenii cu poze in scurt timp doryus Re: >>>DEZMEMBREZ BMW E36<<<4 USI salut fetele de usi pe fata in ce stare sunt si la ce pret fetele de usi fata au traditionalele negrese,nu sunt tiplaiar textilul este lasat-revin cu poze |
Au plecat
radiator apa bara fata jante aliaj catalizator |
24 Attachment(s)
Atasat gasiti cateva poze ,
PS pe tablita de la grup este inscriptionat asa 5573 S |
salut..un pret pentru sistemul de deschidere al capotei? fara cablu..doar partea din interior..maneta de plastic si partea ce vine pe caroserie .
|
ai Pm
|
Au plecat
bara fata jante aliaj catalizator far st + dr semnal dreapta In continuare multe piese diuze stropitor parbriz incalzite butoane + instalatie electrica scaune incalzite grup blocant etc |
salut.un pret pt capota,grila si aripa dreapta.merci
|
ai PM
|
DISCURI FRANA FATA IMPECABILE-NEVENTILATE -120 ron
pompa benzina -100 ron butoane incalzire scaune + instalatie electrica -100 radiator apa -200ron etc |
All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2025 4Tuning